Betrouwbaar,netjes verzorgd

Goede ervaringen.

Sterke punten: nee

!!!!!!!!!!!!!

Sterke punten: Snelle levering

Positief! Helder, correct en snelle opvolging van de order. Netjes verpakt en snel geleverd!

Sterke punten: Goede informatie over retour sturen van producten

Gewoon goed. Snelle levering, goede producten.

Score: 4

prima bedrijf. prima product.

Score: 1.5

Niet tevreden zeer slechte vervoerder wetende ups uiteindelijk boxershort nooit ontvangen

Sterke punten: fijn product!

dingen besteld

Score: 5

Nog niet genoeg ervaring met de winkel.

Sterke punten: zie boven

Fijne site. Snelle levering

Score: 5

Goede ervaring, de levering was snel en de producten zijn prima.

Sterke punten: Snelle levering en goede informatie over de levering.

Prima. Snel geleverd en netjes verpakt.

Score: 5

Sterke punten: De artikelen zijn goed verpakt.

Ik heb geen contact met de klant gehad. Heb via internet besteld en de artikelen snel daarna ontvangen.

Sterke punten: De kwaliteit van de bh is super.

Over sloggie niks te zeggen maar over de verzending wel, ik heb 2 dagen extra op mijn bestelling moeten wachten omdat het door omstandigheden steeds werd terug gestuurd naar het kantoor. Hier ben ik echt niet van gediend. Natuurlijk kan het een keertje voor komen dat er iets is waardoor de zending vertraagd is. Maar dat het tot 3 keer word terug gestuurd door GLS vind ik wel een verhaal apart. Dit zorgt er dus wel voor dat ik minder vertrouwen heb om nog een keer te bestellen bij sloggies, ik hoop dat hier wat mee gedaan word.

Sterke punten: Ze reageren direct

Er wordt flot gereageerd als je iets besteld en je krijgt heel fijn ondergoed van Sloggie

Score: 4.5

Prima ervaring

Sterke punten: Duiedelijke website

Gewoon

Sterke punten: Nee

Goed.

Score: 2.5

Leuke site. Als je een bestelling plaatst en het artikel kan in een envelop duurt het langer dan een dag dat er geleverd wordt ook al staat er dat levertijd de volgende dag is. Dit wordt als niet leuk ervaren.

Sterke punten: goede service

prima producten en sservice

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.