Score: 4.5

Tevreden over bestelling en afwikkeling

Sterke punten: Snelheid.

Prima. Zeer snelle levering.

Sterke punten: Van Sloggie zelf prima

Drie dagen voor niets gewacht op levering. Er was geen bericht achtergelaten. De vierde dag na weer voor niets gewacht op beloofde tijd werd de bestelling s’avonds afgeleverd. 😱

Sterke punten: snelle levering

Sterke punten: Bestellen en betalen ging zeer makkelijk, daarna echter zonder bericht 2 weken moeten wachten op product

Bestellen en betalen makkelijk. De producten kwamen pas na 2 weken binnen nadat ik zelf gemaild/ gebeld had. Niet netjes.

Score: 5

Always a pleasure to order Sloggi products because they make you feel comfortable. They make you feel You.

Sterke punten: Snelle levertijd

Goed, makkelijk te bestellen via internet, Snel geleverd, discreet geleverd.

Sterke punten: Zeer goede levering

Zeer goede ervaring

Score: 5

Super makkelijke, duidelijke website. Was zeer snel bezorgd. Ondergoed was discreet verpakt en alles was naar wens.

Sterke punten: nee

Snelle en goede service

Sterke punten: Mooi ondergoed, past goed, kleur komt overeen met die op de website

Sterke punten: Nee

Klotebedrijf! Retoursturen kost geld, flauwekul. Telefooncentrale lastig te bereiken, slechte klantenservice!

Score: 3.5

Voor een eerste x besteld en alles is naar wens geleverd.

Sterke punten: .

Score: 4

Sterke punten: Nee nul positieve punten.

Helaas was de kwaliteit van jet product benedenmaats. De zero feel bh is voor cup a/B niet voor dubbel D. Jammer dat niet goed vermeld staat. Terugsturen was een ramp. Volgens gegevens zou het €4 kosten bij UPC punt. Volgens Google is de Bruna een post.nl punt als een UPC punt. Echter geen korting, kosten €6.95. Belachelijk. Omdat kosten voor mij zijn ga ik nooit meer bij u bestellen!! Klantenservice was ook niet vriendelijk!

Sterke punten: Goed product. Andere

Makkelijke site en de spullen die geleverd zijn, zijn van een goede kwaliteit.

Sterke punten: Nee.

Makkelijk en snelle levering. Goede service

Score: 5

Prima ervaring. Het was me alleen niet meteen duidelijk welke site ik moest hebben. Er zijn meer aanbieders.

Score: 5

Geen klachten, alles prima geregeld.

Sterke punten: Geen goede ervaringen met UPS. Pakket nog steeds niet binnen of op te halen

Ik bestel nooit meer met bedrijven dan met UPS verzendt

Nvt

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.