Score: 5

Zeer tevreden over de bestelling die ik heb gedaan e de afhandeling ervan. Heel mooie lingerie.

Score: 5

De eerste maal dat ik gebruik maak van dit bedrijf, en zoals je kan zien ben ik dik tevreden, tot volgende keer!

Score: 4.5

Prettig en makkelijk

Score: 4

Mijn ervaring met het merk Sloggies is al jaren goed.

Score: 5

Eerste keer iets besteld, snelle levering, dik tevreden!

Sterke punten: Nee

Geen reactie op mijn e-mail van 20 aug. aan Sloggies.nl waarin ik me beklaagde over het feit dat het product niet op de aangekondigde dag (20 aug.) werd geleverd, maar pas twee dagen later. De reden daarvan was (volgens GLS): "adres onbereikbaar". Mijn adres was wel degelijk bereikbaar. Kortom, de bezorger had kennelijk niet de moeite genomen om mijn adres te vinden.

Sterke punten: Nee

Positief

Sterke punten: Nvt

Nvt

Score: 4.5

Score: 4

Bestelling werd later geleverd om dat voorraad op was. Kreeg keurig daarover een melding🙂

Sterke punten: Goed product

Belachelijk dat ik moet betalen voor een retour! Dacht dat sloggie een commercieel merk was maar zal er nooit meer bestellen!!

Score: 2

Bestelling gedaan,na2weken niets gehoord, gemaild, geen reaktie! Telefonisch kreeg ik te horen dat ze niet op voorraad waren zoals vermeld op site en dat het nog een maand duurde voordat ze binnen verwacht werden. TOen heb ik mijn betaling terug geëist,en gekregen .Er was geen vriendelijk mail of verontskhuldiging,als ze gemaild hadden in het begin dat het zolang zou duren voor levering,was het een heel ander zaak geworden.Uit eindelijk 3 maanden later toch weer overnieuw geprobeerd met bestellen, nu is alles goed gegaan.Beter comuniseren met klant is mijn advies

Alles goed geregeld

Score: 3.5

Vriendelijk als je belt

Score: 5

zeer goed snelle levering!

Sterke punten: Ik ben helaas niet tevreden over de gang van zaken, ik heb meer dan een week moeten wachten op mijn bestelling en dan heb ik nog een deel van mijn bestelling niet binnen omdat het niet geleverd kan worden. Heel jammer.

Sterke punten: Zeer goede kwaliteit van het product

Keurige mail gekregen over vertraging van het artikel

Supersnelle service! En juiste informatie

Sterke punten: Mooie site!

Erg.. Mijn bestelling was er met een paar dagen. Okey dus!

Score: 2.5

Ik hen 1 bestelling gedaan en daar is 1 product nog steeds niet geleverd. Ik heb de bestelling half juli geplaatst. Ik ben eind juli gaan bellen omdat de beloofde besteltijd voorbij was. Het grootste deel is toen naar mw opgestuurd maar van het nog niet geleverde product heb ik niks meer gehoord , dit vind ik raar dat ik helemaal niet meer op de hoogte word gehouden.

Score: 5

bestelling en levering is goed verlopen, tevreden klant

Score: 3.5

Eerste aankoop prima bevallen.

Efficient

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.