Sterke punten: Snelle bezorging en gratis bezorging boven 15 euro

Goed, de website was prima en alles was snel bezorgd.

Sterke punten: snelle levering

Sterke punten: De prijs verhouding

Weet nog niets van het bedrijf

Score: 4.5

Score: 4.5

Vlotte bestelling en bezorging.

Sterke punten: nog niet,heb pas 1 maal besteld bij jullie,en dat ging prima

Sterke punten: Overzichtelijk

Sterke punten: Snelle levering

Draag al jaren sloggi bh's

Score: 3

Snelle levering, trage afhandeling retourbedrag. Nog niets ontvangen.

Sterke punten: neen

snelle levering wat erg prettig is.

Sterke punten: Geen

Klantenservice die geen boodschap heeft aan haar klanten...

Sterke punten: nee

Eerste keer besteld

Sterke punten: n.v.t.

goede ervaring

Sterke punten: Zoals ik al zei, bij vertraging van 1 van de onderdelen werd er direct geschakeld op mijn vraag voor tussentijdse levering.

Goed en snel. Na melding van een vertraging is er op mijn verzoek alvast geleverd wat er was. Heel fijn.

Sterke punten: Snelle levering!

Snelle levering. Prima product. Retourproces loopt stroef. Na 1,5 week nog steeds geen bevestiging dat het terug gestuurde product binnen is, laat staan geld retour. Mail gestuurd, geen reactie. Toen maar gebeld. Het is druk ... In deze moderne tijd is dit echt een aandachtspunt! Zal alleen nog bestellen als ik precies weet welke maat ik moet hebben.

Sterke punten: Geen opvallende punten

Matig

Sterke punten: De medewerkster die ik aan de lijn kreeg was super vriendelijk

Kreeg een mail dat het product nabesteld moest worden en dat dat max 5 werkdagen zou duren. Nou niet dus. Gebeld en een hele vriendelijke dame vertelde mij dat het product uit het assortiment zou worden genomen. Zij heeft voor mij andere besteld.

Sterke punten: Nee

Had geen ervaring maar is goed bevallen

Sterke punten: Aanbiedingen

Zie aandachtspunten

Score: 1.5

de laatste bestelling niet goed verlopen na 3 dagen nog niets ontvangen ik heb contact opgenomen en toen is de bestelling gewijzigd om naar huisadres af te leveren ipv ups point dit duurde ook nog 2 dagen en de bestelling werd toen aan huis dubbel uitgeleverd . ik heb deze aanvaard maar was niet de bedoeling van mij. dus al met al volkomen verkeerd gegaan . in het verleden geen problemen gehad wat levering betreft... grt teulings spirealaan 55 5247 hj rosmalen

Sterke punten: Overduidelijk

Heel snel van diens gewees met mij bestelling

Score: 5

Snelle en foutloze levering; niets op aan te merken.

Sterke punten: Echt super, vlot en snel geleverd en goed verpakt top ga zo door.

Echt super, vlot en snel geleverd en goed verpakt top ga zo door. De volgende bestelling plaats ik zeker bij jullie.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.