Sterke punten: Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Mooie, makkelijke site.

Sterke punten: Vriendelijk personeel bij klantenservice.

Bestelprocedure te lang, tenzij je belt, dan wordt je bestelling meteen verstuurd. Je krijgt geen enkel bericht, anderhalve week na bestelling te hebben geplaatst heb ik maar gebeld. Via GLS bezorgd, maar die leveren niet automatisch af bij de buren. Dat had ik niet meteen aangeven. Retour moest via UPS, niet logisch. Bovendien zijn er veel minder UPS en GLS punten dan PostNL. Retourkosten voor klant, niet klantvriendelijk. Website niet duidelijk. Met name omschrijving van producten niet gedetailleerd genoeg wat betreft pasvorm en maatvoering (verschilt per stofsoort kennelijk). Foto’s bieden geen houvast, omdat er geen gebruik gemaakt wordt van (dames)modellen. Ook kun je de verschillende modellen niet naast elkaar leggen om te vergelijken. Klantenservice vriendelijk en behulpzaam.

Helemaal goed

Score: 2

slecht. ga hier nooit meer iets bestellen. koop het voortaan wel gewoon in de winkel, scheelt mij een hoop tijd en gedoe.

Sterke punten: Netjes en juiste artikelen geleverd

Te laat wordt er gecommuniceeerd dat een niet meer voorradig is

Score: 3

Snel en netjes verzorgd en snel bezorgd. Openingstijden afhaalpunt Riekie atelier slecht. Tot 16.30uur open. Wij werkende mensen maken een keuze om niet thuis te leveren omdat we niet thuis zijn, vervolgens moet je voor 16.30uur het pakketje ophalen. Zaterdags ook niet open.

Score: 1.5

Niet erg tevreden. Ik krijg geen reactie terug op mijn mail. Mijn bestelling is nog steeds niet binnen na 3 weken (!)

positief

Score: 4

Het is goed bezorgd. Alleen staat er voor 16.00u besteld volgende dag in huis. Had het op maandag om 11.00uur besteld, dinsdag niets, woensdag niets, gebeld, werd me verteld dat er een s toring was geweest, wel zo netjes om dat even te lTen weten.!!

Score: 3.5

Bestellen gaat makkelijk, levering is niet geheel op tijd die zij aangeven.

Sterke punten: Duidelijke omschrijving

We hebben hier voor de eerste keer besteld. Vooruit betalen hoef niet. Levertijd niet altijd zoals beschreven.

Sterke punten: Goede en duidelijke website en snelle levering, top!

Goed!

Score: 2

Snelle levering. Ik had een voorgevormde beugel bh's besteld, maar ze waren zo'n slechte kwaliteit qua stevigheid, dat ik ze allen heb teruggestuurd. Retourkosten moest ik zelf betalen. Ik bestel er niet weer.

Sterke punten: producten zijn prima en onverslijtbaar

heel goed

Score: 5

Score: 3

Goede levering al duurde het wel iets langer dan wat ik gewend ben.

Sterke punten: Nvt

Sterke punten: Uitstekende produkten!

Goede ervaring!

Sterke punten: De bestelling plaatsen verliep niet soepel.

Voor de eerste keer via internet hier gekocht. Even wennen.

Score: 4

Snelle levering belooft, liep echter uit. Wel goede informatie over het uitstel

Sterke punten: Pasvorm is altijd goed

Prima service, mooie pasvorm, leuk, goede prijs/kwaliteit

Sterke punten: Mooie spullen

Redelijk goed zie opmerking beneden

Sterke punten: nee

Levering binnen 24 uur volgens de site, duurde exhter 1 volle week!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.