Sterke punten: handig

Sterke punten: Onderhoudt goed contact bij wijzigingen

Goed behandeld. Heldere afwikkeling

Uitstekende ervaring

Sterke punten: Snel en goed. Product kende ik al en ben er goed tevreden over.

Prima. Eenvoudig bestellen en snel in huis.

Sterke punten: nvt

nvt

Positief

Sterke punten: De klacht werd goed opgepakt

Er ging iets fout bij de betaling en daardoor ontving ik nooit de spullen. Na een telefoontje is het rechtgezet. Maar toch vind ik dit niet kunnen

Snelle levering, goede verpakking

Sterke punten: Duidelijke website

Prima.

Sterke punten: Duidelijke info over verloop van de order

Prima, daarom koop ik er van tijd tot tijd

Score: 5

Super fijn, duidelijke site, snelle services en levering

Score: 4

Sterke punten: nee geen sterke punten

Het bestellen is perfect, maar retour doen en daarvoor moeten betalen is een slechte service.

Keigoed!👍

Score: 0.5

Ik heb op 23 juli een bestelling geplaatst en betaald. Helaas nog niets ontvangen. De mails met track & trace van GLS spreken elkaar tegen en de klantenservice reageert niet op mijn mail. Tijdens het bezoek aan de website wordt een chatfunctie aangeboden waar helaas niemand achter zit. Dit heb ik 3 x getest en je krijgt de standaard vraag; Wilt u uw emailadres achterlaten voor het geval de verbinding het zou begeven (en dit is de letterlijke tekst), maar dit ter zijde.

Sterke punten: nee

Sterke punten: Altijd goede kwaliteti zoals men gewend is van Sloggies.

Uitstekend kwaliteit en service. Website is gebruiksvriendelijk voor klanten en is makeelijk te bestellen. Bestelling ook altijd op tijd.

Sterke punten: Goedkoper dan andere bedrijven zoals Wehkamp

Uitstekende service. Snelle afhandeling.

Sterke punten: Nee

Snel geleverd!

Sterke punten: Keurig

Klantvriendelijk

Sterke punten: Alles werkt goed

Score: 4.5

Al jaren fan van jullie slips, nu eindelijk een BH die ik niet voel. ZĂł blij mee. Alle service van jullie webshop was ook perfect.

Heb ik niet

Sterke punten: Klantvriendelijkheid is niet echt van toepassing, omdat dit een persoonlijk contact suggereert, en dat is er niet geweest, die hoefde ik ook niet, ik wou onderbroeken en die heb ik, dus prima wat mij betreft!

Ik wou onderbroeken en die heb ik, dat maakt de ervaring dus als verwacht.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.