Sterke punten: Mooie aanbieding

Score: 3

Jammer van de levertijd, verder was ik tevreden.

Sterke punten: -

Is oke

Is goed

Sterke punten: Ja alles op voorraad

Het is nu al de tweede keer dat ik bestel bij Sloggies, en ook al de tweede keer dat de levering erg lang duurde! Pas weer nadat ik contact had opgenomen met Sloggies kon de bestelling er ineens wel komen?!

Sterke punten: snelle en duidelijk aangegeven levering.

heb nog weinig ervaring met dit bedrijf, maar het lijkt goed geregeld te zijn.

Score: 3.5

Producten goed ontvangen. 1 minpuntje, op de site staat voor 16.00uur besteld volgende dag in huis, dame aan de telefoon had het over 2 a 3 dagen. Bij mij was het inderdaad 3 dagen, is niet erg maar zou wel aangepast moeten worden.

Sterke punten: --

ok

Sterke punten: goede pasvorm, snelle levering

Prima, leuke kleding met prachtige prints, snelle levering en ook retourzending verliep voorspoedig

Sterke punten: Nee , afspraken volgens de website moeten worden nagekomen .

Wij hebben 2 X Sloggies besteld , de eerste keer hebben wij meer dan een week op de onderbroeken moeten wachten . De tweede keer zijn ze volgens de beloofde afspraken afgeleverd .

Sterke punten: Alleen de kwaliteit van de producten vind ik goed

Ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf! Onlangs heb ik een bestelling geplaats en na bijna een week ben ik er zelf achteraan moeten gaan hoe het ervoor stond. Hoewel mijn bestelling al betaald was, ontving ik totaal geen info van het bedrijf (geen orderbevestiging, geen betaalbevestiging, geen informatie over de levering). Nadat ik er zelf achteraan was gegaan, kreeg ik een mail dat mijn bestelling met spoed verzonden zou worden. Dit duurde echter ook weer vier dagen. Omdat de producten me wel erg bevielen, heb ik nogmaals een bestelling geplaatst (op 7 juli jl), en daar heb ik wederom niks meer van gehoord. Zelfde verhaal dus, ze hebben niks gedaan met mijn vorige feedback!

Sterke punten: Duidelijke website en uitleg over bestelproces

Bijzonder prettig!

Score: 3

Bestelling correct verzorgd. Aflevering erg laat.

Score: 5

Al aangegeven met sterren

Score: 1

Voor de 3e keer wat besteld hier. Eerste 2 keren ging al langzaam. Nu meer dan maand moeten wachte. Geen reactie op e-mails etc. Uiteindelijk contact gekregen en was niet leverbaar voorlopig. U krijgt u geld binnen 2 weken retour. Dus dat betekend dat ze bijna 2 maanden van mijn geld hebben kunnen profiteren. Geen communicatie van hun kan. Waardeloos. Tel bij hun levertijd op de website maar gerust minimaal 2 weken op :(

Score: 0.5

Ik heb nu al vier mails naar Sloggie gestuurd maar tot op heden geen enkele reactie. Heb nog nooit zo'n slechte webwinkel meegemaakt

Sterke punten: Snelheid levering

Score: 2

Op uw site schrijft u: voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis. Na mijn bestelling kreeg ik een mailtje over vertraging. Dat vond ik nog acceptabel. Anderhalve week levertijd vind ik echter erg lang. De bestelling zou uiteindelijk op een maandag plaatsvinden. Dat is niet gebeurd, het werd nog een dag later. De aflevertijd aanpassen kon niet meer, omdat track & trace op maandag was gebaseerd.

Sterke punten: Mooie website, geen zoektocht, maar meteen de juiste informatie.

Goede site, kon direkt vinden wat ik zocht.

Sterke punten: Hopen dat het product nu echt komt. 'Vandaag besteld, morgen in huis' blijkt 3 weken te zijn.

Slecht. Zeer lange levertijd, geen communicatie, niet bereikbaar.

Sterke punten: Geen

Kon beter, zie commentaar

Uitstekend.

Sterke punten: Snel en juist geleverd.

Sterke punten: x

x

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.