Score: 5

Dit bedrijf was Internet.....

Sterke punten: KAN IK NIET BEDENKEN.

VOOR DE EERSTE KEER BESTELD VIA HET INTERNET.

Sterke punten: Klantvriendelijk bij telefonisch contact. Mijn bestelling was na ruim een week nog niet geleverd. Na een telefoontje werd mijn bestelling twee dagen later bezorgd. Prima opgelost dus

Sterke punten: Bij de sloggi actie was gewoon alles met korting, waardoor je ook andere aantallen kon bestellen.

Door de actie van sloggi was het extra druk en kon het zijn dat het uitleveren langer ging duren. Dat werd niet op de site gemeld toen ik bestelde, maar pas in de bevestiging. Na drie dagen (25e) een mail dat van mijn ene bestelling iets niet op voorraad was en maximaal 5 werkdagen op zich liet wachten. Na nog een dag een mail naar de klantenservice gestuurd, omdat ik van andere bestelling helemaal niets gehoord had. Die werd toen meteen verstuurd en was de volgende dag binnen. Erg vreemd dat het dan wel kan. De tweede bestelling heb ik nu nog steeds niet binnen en we zijn inmiddels 7 werkdagen verder....

Score: 4

Tegenwoordig is/kan levering sneller..... Misschien dat daar aan gewerkt kan worden😊 We zijn ook erg verwend tegenwoordig😜 Maar voor de rest prima hoor!

Score: 5

De bestelling had vertraging en zou later geleverd worden. Na een mail gestuurd te hebben dat ik met vakantie zou gaan, is de bestelling snel geleverd. Super ben ik heel blij mee.

Sterke punten: Nee

Zeer goed.

Sterke punten: uiteindelijk werd mijn bestelling direct uitgeleverd na mijn mail

Prima producten, blij mee! Levering duurde lang, zonder terugkoppeling. Na mijn vraag over wanneer geleverd werd, werd bestelling pas verzonden. Uiteindelijk na 2 weken producten in huis.

Sterke punten: In de sloggi actie kreeg je gewoon korting op elke losse slip, ook als je er dus meer of minder bestelt

Ik had twee bestellingen geplaatst, omdat ik toch meer wilde bestellen dan ik eerst dacht. Pas op de bevestiging stond dat het door drukte langer kon duren. Ik had geen haast, dus prima. Na twee dagen kwam er op ene bestelling een mail dat er iets niet op voorraad was en het ‘doorgaans maximaal 5 werkdagen’ zou duren. Na een paar dagen (op 4 juli) maar eens gemaild hoe het met de bestellingen was. Toen werd er een ineens meteen verstuurd. Andere heb ik vorige week over gemaild, maar zou deze week binnen komen en naar me toe gezonden worden. Het is nu donderdag en nog niets gehoord of gezien! Vanmorgen (12 juli) maar weer een mail verstuurd, want dit is toch wel van de zotte! Drie weken geleden besteld en nog niets ontvangen!

Sterke punten: goede website voldoende berichtgeveing

Sterke punten: Goede productomschrijving, snelle levering en duidelijke bestelmodule. Fijn dat er geen verzendkosten zijn vanaf 15 euro!

2x een bestelling gedaan van ondergoed.

Sterke punten: Vanwege grote drukte kon de bestelling niet de volgende dag worden geleverd. Aangezien er wel haast bij was, had ik contact opgenomen met de klantenservice. Daar werd ik te woord gestaan door een zeer behulpzame telefoniste en zorgde zij er voor dat ik de bestelling toch de volgende dag kon ontvangen.

Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van jouw bestelling.

Levert goede artikelen

Sterke punten: Bestelgemak en webshop keurmerk

Is goed

Score: 5

Duidelijke website. Snelle levering.

Sterke punten: site

In orde

Score: 3.5

Sterke punten: Gratis verzending en per stuk bestellen

Zijn niet slecht

Sterke punten: Geen

Ok

Score: 5

Hele duidelijke website en snelle levering !!

Sterke punten: Manier van verpakken is perfect

Zeer positief

Score: 3.5

Prima op vragen redelijk snel antwoord

Score: 5

Fijne ervaring makeelijke website als door drukte de order later komt krijg je daar meteen bericht van

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.