Score: 4.5

super

Sterke punten: Nee

Zeer vermoeiend qua levering met excuus dat het langer duurt in actieperiodes. Heb ik al meerdere keren ervaren. Vervelend dat je na een week wachten moet mailen en dan is toevallig net je order verzonden. Daar valt veel winst te behalen! Zet dan niet als verkoop smoes vandaag besteld morgen geleverd.

Sterke punten: Merk en draagcomfort

Door drukte met actie jammer dat de belofte niet nagekomen kan worden. Na week wachten werd bestelling pas verwerkt. Nadat ik heb moeten bellen.

Score: 2

Goede prijs voor het bestelde, zeer negatief over de levertijd.

Sterke punten: Prijs per stuk

Actie prijs per stuk is fijn maar moest lang op de bestelling wachten!

Sterke punten: aanbiedingen zijn goed

eerste keer aankoop gedaan

Slechte kwaliteit stof. 1x aantrekken en direct gat er in. Heel slecht

Sterke punten: een goed product

een goed product maar de levering vond ik persoonlijk zwaar tegen vallen

Score: 3.5

Prima kwaliteit ondergoed, levering verliep probleemloos. er was wat vertraging, waar ik keurig een mail over kreeg. Ik had gekozen voor betalen via Afterpay, alleen sturen die direct na het bestellen (en dus voor het vertraagde leveren) een bericht met een uiterste betaaldatum. Zou handiger zijn als Afterpay pas in beeld komt na het leveren. Na een mailtje hierover aan sloggies is mijn bestelling versneld verzonden. Sloggi dus prima, maar afterpay gaat zijn doel voorbij voor mij.

Score: 3.5

Het duurde wel even voor ik de bestelling haf maar voor de rest allen perfect geregeld

Score: 2

Zeer slecht. Nadat we een bestelling hebben gedaan is alleen nog een mail ontvangen dat het vanwege drukte wat langer zou duren. Pas na een telefoontje van mij kwam er actie.

Score: 3

Bezorging duurde langer dan aangegeven. Ik twijfel wel aan het maatadvies dat jullie opgeven op de site betreffende de zero feel BH. Het product zelf is mooi. Ik heb gemaild met vragen omtrent de bezorging maar nooit antwoord gekregen .

Sterke punten: goede producten, goede productinfo

meestal goed

Score: 2.5

Heb na een week gebeld waar mijn bestelling bleef, werd toen pas verstuurd. Kwam de volgende dag

Sterke punten: x

x

Sterke punten: Geen

Positief, anders zou ik nu niet en in het verleden een bestelling geplaatst hebben

Score: 4

goede service gekregen en op tyd geleverd

Sterke punten: een website kan altijd beter, waarom wordt vervolg order niet aangegeven met korting. b.v. 50,00euro 5 % en 100,00 euro 10 % heb nu 2 x besteld, dus 2 x kosten voor verzender.

Score: 3

Veel te veel onnodig verpakkings materiaal. Pas na het invoeren en betalen van de bestelling wordt er verteld dat de bestelling enige tijd kan duren

Sterke punten: Verliep allemaal goed

Goed maar wel lange levertijd

Sterke punten: goed product

geen nadere opmerkingen, zie onder

Sterke punten: Verzenden na verzoek snel geregeld

Heel goed en zakelijk

Sterke punten: Ruim assortiment

Levert wat er besteld is

Sterke punten: Neen

Helaas de laatste tijd loopt het niet zo goed. Als ik mijn maat bestel dan is het of niet te krijgen of pas over enkele weken Ik vind dat jammer. Vooral om dat ik de sloggie altijd mooi vind zitten oner de kleding. Vooral met een maatje meer vind ik dat fijn. Ik heb zelfs overwogen om niet meer te bestellen maar dan heb ik niks meer.

Sterke punten: Neen

Bezorgings mogelijkheden vind ik niet geweldig.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.