Sterke punten: .

Sterke punten: Geen verzendkosten is TOP

Sterke punten: Neen

Prima producten. Levering duurt te lang.

Score: 4

Geen bijzonder heden

Sterke punten: Informatie over levering met uitzondering onderstaande

Score: 4

Heel fijn!

Sterke punten: Scoren op alle punten met uitstekend

Betrouwbaar, goede waren en mooie aanbiedingen

Sterke punten: Snel en correct

Heel goede service

Sterke punten: Kan even punt benoemen.

Positief, behoudens de bezorgdienst.

Score: 5

Na aanvraag versnelde levering

Sterke punten: Goede info, ivm drukte en eventueel latere levering, daarna goede vriendelijke opvolging van medewerkers, als op verzoek bestelling ivm vakantie toch graag met voorrang geleverd zou kunnen worden. Hartelijk dank en zeker tot de volgende keer!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Score: 5

Super tevreden goede prijsklasse en snelle levering. Ik zeg een tevreden klant die in de toekomst zeker nog een keer zal bestellen. Met vriendelijke groet, Marjo Bovendeert

Sterke punten: Na de aanvraag om mijn bestelling met voorrang te behandelen is correct uitgevoerd.

Sterke punten: weet niet

Sterke punten: Door de actie was de leveringstijd iets langer dan normaal. Toch werd de mogelijkheid geboden voor een snelle levering door contact op te nemen met de klantenservice.

Prima! Klantenservice is goed te bereiken. Info over je bestelling is duidelijk. Snelle levering.

Sterke punten: Een goed product en de afspraken die goed worden nagekomen. Klantvriendelijk personeel.

Via de mail.

Sterke punten: Na een mailtje werd de bestelling gelijk verzonden. En had ik het de volgende dag in huis.

Als de bestelling niet de volgende dag bezorgd kan worden, laat dan weten wat de wachttijd is. Nu heb ik een week gewacht, toen zelf gemaild en daar wel gelijk actie op gekregen.

Sterke punten: De actie 3=2 is al leuk, maar als je 1 item extra besteld gaat daar ook nog eens 33% vanaf! TOP!

TOP!

Sterke punten: -

Sterke punten: geweldig dat je kunt aangeven dat je je bestelling met spoed kunt ontvangen en dat dat ook waar gemaakt wordt!

ja,super ! besteld,spoed aangegeven, bericht gekregen en volgende dag in huis zonder bezorgkosten ook nog!

Sterke punten: Omdat de levering langer op zich liet wachten dan ik dacht heb ik na telefonisch contact de volgende dag per expres mijn levering ontvangen. Perfecte service.

Prima.

Sterke punten: geen

Ik deed een kleine bestelling omdat ik de maat moest bekijken. Na een aantal weken moest ik zelf informeren of de katoen misschien nog moest groeien. Daarna kwam het besteld binnen. Ik had wel meteen bij de bestelling moeten betalen.

Sterke punten: Snelle reactie op mail over levertijd. Meer keuze dan in een gewone winkel

Heldere website. Beloofd snelle levering werd niet waargemaakt

Sterke punten: Er werd vermeld dat door drukte vanwege een aanbiedingsactie er vertraging bij de levering kon ontstaan. Indien nodig kon je laten weten als dat een probleem was. Dat heb ik laten weten en de levering was toch op tijd. Mijn complimenten voor de service.

Dat was prima, evenals de vorige keer.

Sterke punten: Neen

11 dagen levertijd. Drukte vanwege actie zijn smoesjes, want die aktie duurt lang en wordt regelmatig herhaald. Aanpassing van uw organisatie had dus al gerealiseerd moeten zijn. Bovendien vraag ik mij af of GLS wel de juiste vervoerder is: qua punctualiteit zijn DPD en PostNL veel beter.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.