Sterke punten: Fijne onderbroeken :-)

Matig. Heb bij aanbevelen van het bedrijf wel 'ja' ingevuld, wil zelf ook nog wel wat bestellen, maar twijfel hier nog over door afhandeling (zie onderstaand).

Score: 2.5

Voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis volgens de webside. Klopt niets van.

Score: 1.5

Het heeft 12 dagen geduurd voordat ik de bestelling in huis had, dit viel mij heel erg tegen. Na 1 week gebeld, en heel toevallig ging het toen op de post......duurde daarna nog 5 dagen! Weet niet of ik nog een keer een bestelling zal doen.

Sterke punten: nee

De bestelling laat heel lang op zich wachten. Mijn tweede bestelling van 15 Juni heb ik nog steeds niet ontvangen

Sterke punten: Prima service

Levering duurde lang, na een mailtje werd het meteen op de post gedaan. Helaas heeft het vervolgens ook nog een aantal dagen geduurd voordat hij daar door was.

Sterke punten: gelijk reactie op mijn mail. erg prettig en goed afgehandeld.

Sterke punten: Aan de telefoon heel netjes te woord gestaan.

Gemiddeld.

Sterke punten: Product is goed

Zie verbeteringen & tips

Sterke punten: op de site al vermelden dat het product niet op voorraad is.

Bestelling was niet op voorraad, daarna heeft pakje lang bij de bezorgdienst gelegen. Pakje was ruim 10 dagen onderweg.

Sterke punten: Geen!

Erg trage levering!!!

Sterke punten: Nee, geen opvallende sterke punten.

Voordat je gaat bestellen staat er: voor 16.00 u besteld: morgen in huis. Bij de bevestiging van de bestelling dat het enkele dagen kan duren vanwege grote drukte of vakanties. Op 7-6 besteld, na mijn reminder wordt het pakket met voorrang verstuurd en op 14-06 aangekondigd bij GLS. Op 19-6 nog steeds niet aangeboden. Gebruik gemaakt van herroepingsrecht hetgeen zonder mankeren is aanvaard. In Track en Trace is te zien dat GLS de instructie ontvangt voor retour afzender. Op 20-06 komt GLS echter bij mij met het pakketje aan de deur !! Na mijn weigering is dit probleemloos weer meegenomen.

Sterke punten: Ik vroeg of ze snel geleverd konden worden I.v.m. Vakantie en de volgende dag was mijn bestelling verzonden. Hartelijk dank.

Prima ervaring.ge

Sterke punten: Aardige klantenservice. Goed geholpen, maar levering kwam 8 dagen later.

Bestellen ging vlot, maar levering duurde langer, namelijk 8 dagen

Sterke punten: Neen

Niet tevreden. Artikelen zijn pas echt verzonden na mijn email enkele dagen na mijn daadwerkelijke bestelling.

Matig

Sterke punten: Nee

Op de site staat: "voor 16 uur besteld, morgen in huis" In de orderbevestiging staat: "het kan wat langer duren ivm drukte" In de praktijk: pas nadat ik - een week later - een mail stuurde, werd de order daadwerkelijk in gang gezet. Dit geeft mij het gevoel dat als ik niet zou hebben gemaild, ik de order nooit zou hebben ontvangen.

Sterke punten: goede kwaliteit producten en netjes verpakt

goede kwaliteit producten, alleen jammer van de late levering

Score: 3

Laatste levering duurde erg lang en was aan de bezorger niet op tijd geleverd. Wel daar aangekondigd. Bezorger kwam twee dagen later brengen . Gelukkig was ik thuis, want dat was niet via een mailtje gemeld.

Score: 3

bestellen...simpel.......follow up....moest zelf vragen naar bestelling 1 week ong.....gsl..post...duurde ruim 3 dagen...kwam net de straat inlopen en had het verkeerde afleveradres aan mij doorgegeven....gelukkig woon ik in een klein straatje....al met al nogal stroef.........maar heeft niets met kwaliteit van sloggie te maken die is goed....en nog een bestelling geplaatst....ben benieued

Score: 2

Op 5juni bestelling gedaan, ik zou langer moeten wachten vanwege de actiemaand. Ik had niets in de actie gekocht dus gewoon het volle bedrag betaald en dan wel moeten wachten? Op 14 juni was een deel nog in nabestelling. 1 artikel heb ik geannuleerd, andere zou ik de volgende dag in huis hebben, helaas werd dat niet zoals beloofd vrijdag maar pas maandag. Geld kreeg ik pas na een week retour op mijn creditcard .

Sterke punten: Nee

Deze viel mij niet mee. Ik heb anderhalve week op mijn bestelling moeten wachten. En toen ik bericht kreeg, dat het verzonden was, duurde het nog vier dagen. Niet van deze tijd dus.

Sterke punten: erg klantvriendelijk

Heb geen klachten

Score: 4

Prima, ook toen bleek dat er een gaatje in een Sloggi broekje zat, was het met een telefoontje opgelost. Er werd netjes een nieuwe opgestuurd, met retourenveloppe voor het broekje met gaatje terug te sturen. Dus geen retour verzendkosten voor mij.

Sterke punten: Makkelijk te bestellen

Het duurde laan voordat het kwam. Maar wel tevreden met de artikelen.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.