Sterke punten: nvt

Tevreden over de bestelling bij en levering door dit bedrijf.

Sterke punten: bestellen was makkelijk en duidelijk

Sterke punten: Nou het niet rekenen van de verzendkosten.

Het duurde wel lang, ongeveer 1 week voordat ik de bestelling in huis had.

Sterke punten: Toen ik per mail aangaf dat de levering erg lang duurde is het dezelfde dag nog verstuurd

Nvt

goed.

Score: 3

Zie verderop

Sterke punten: Alles ging vlot en snel

Sterke punten: Nog niet.

Ik kreeg na enkele dagen een mail dat ik mijn winkelwagen niet had afgerond. Gebeld met klantenservice: "fout van computer". Na enkele dagen nogmaals gebeld, omdat er niets werd geleverd. Een dag later alles in huis.

Score: 3.5

Het bestellen was makkelijk. Op de site staat dat als je bestelt voor 16:00 uur, de levering de volgende dag zou zijn. Zelf heb ik één dag extra gerekend. Echter geen bericht van Sloggies, wel de betaallink ontvangen. Na bericht aan Sloggies kreeg ik de melding dat ze mijn order met voorrang zouden behandelen. Communicatie over het feit dat de order later wordt verwerkt, was voor mij ook goed geweest. Product was goed. Dank aan de GLS bezorgdienst ook.

Sterke punten: Vriendelijke telefoniste die volop mee werkte

Bestellen bij dit bedrijf gaat goed, ook als er enige haast bij is , wel willende mevrouw die dit regelde echter de bezorging van GLS is naadje op 14-6-2018 om 13:38 nog niks ontvangen . Eerste mail van u was dat het vrijdag 8 juni geleverd zou worden , pakket was ook om 8uur in Rotterdam maar is niet meer bezorgd (hele dag gewacht) weekend waren we weg pakket is 11 juni geprobeerd af te leveren niet thuis , 13 juni afleveren weer hele dag thuis weer geen pakket (bel geprobeerd maar werkte gewoon ) nu vandaag zou ik het af kunnen halen bij depot . afwachten dus !

Sterke punten: Klantvriendelijkheid en goede website informatie

was de eerste keer. Ervaring is goed

Score: 1

Voel me bij de neus genomen. Overal zijn de sloggies te koop voor ca € 10,- per stuk en is er actie 2 kopen, 3e gratis !,!! U verkoopt ze voor € 15,- en de 3e gratis, dus samen € 30,- In Venlo te koop voor € 10,- en 3e gratis, dus samen €20,- VERSCHIL € 10,- oftewel 1 Sloggy.

Score: 4

Er werd na besteld te hebben aangegeven, dat de levertijd wat langer kon zijn ivm drukte. Ik heb gemaild en toen had ik ze heel gauw in huis! Helaas had ik de verkeerde maat aangeklikt en de bh's terug moeten sturen. Ik heb gelijk een andere maat besteld, maar heb tot op heden niets meer vernomen hierover. Ook niet of de teruggestuurde zending ontvangen is.

Sterke punten: Nee

Te duur.l

Score: 4

Prima service. Helaas deze keer een heel vertraagde bezorging. Bestelling zou op voorraad zijn maar pas na een week kwam mijn bestelling.

Sterke punten: Gehulpzaam

Score: 4

Sterke punten: Voldoende informatie over producten en acties Kortingen worden gemakkelijk verrekend

Ervaring is goed

Sterke punten: nvt

Sterke punten: Goed verpakt

Normaal

Sterke punten: nee

Goed.

Sterke punten: -

Meerdere keren geprobeerd 5 euro korting te krijgen door mij in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ik kreeg helaas geen mail binnen en heb geprobeerd te chatten, maar zij konden mij ook niet verder helpen. Toch maar 7 sloggies besteld! Dit vond ik wel een teleurstellende binnenkomer.

Sterke punten: Uitstekend!

Uitstekend!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.