Sterke punten: Snelle service

Snel en makkelijk

Score: 4

Prima niets op aan te merken

Sterke punten: Service met hoofdletter

Prima eerste indruk. Ook de vragen via mail direct beantwoord en nodige moeite gedaan om alles rond te krijgen.

Sterke punten: Communicatie is erg goed en service is optimaal.

Goede producten voor hele goede prijzen! En de service is 10+. Want ik kwam erachter dat ik nog wat sloggies nodig had net voor de vakantie (2 dgn later). En men heeft ervoor gezorgd dat ik alles de volgende dag geleverd kreeg. Blijf bij dit bedrijf terugkomen voor mijn sloggies!

Sterke punten: Stond netjes aangegeven dat vanwege de drukte van de actie, het iets langer kon duren als normaal.

Goede service en goede kwaliteit.

Sterke punten: Komen de afspraken na

Prima service. Levering volgens afspraak

Sterke punten: Ik heb na ontvangst van de bestelling,nadat mijn vrouw de broekjes had gepast,gelijk een nieuwe bestelling gedaan.

Vlotte afhandeling van het bestelde.

Sterke punten: Het meedenken van de medewerkers. Verzocht de bestelling zodanig te versturen zodat deze in de brievenbus kom en dat je hierdoor niet thuis hoeft te blijven. Inhoud uit de verpakking gehaald, wel de orginele verpakking toegevoegd.

Goed.

Sterke punten: Nvt

Sterke punten: Vri Telefonisch goed en vriendelijk geholpen.

Sterke punten: Goede informatie mails

Bestelling van sloggies ging snel en erg goed.

Score: 5

Toppie service vinden altijd een oplossing en hele fijne producten

Sterke punten: Zeer goed product!

Score: 4.5

geweldig

Sterke punten: Voordeelprijs wordt meteen aangegeven en je hoeft niet perse 3 stuks aan te schaffen.

Veel keuze in modellen.

Sterke punten: lage prijs

lage prijs, snelle levering

Score: 5

Super service! Ik had een aantal sloggies besteld vlak voor mijn vakantie. Na de bestelling kreeg ik een bevestiging waarbij stond aangegeven dat er een vertraging was ivm de drukte. Ik heb gebeld en de dag erna waren ze al binnen. Echt top!

Sterke punten: komt afspraak na

was prima

Sterke punten: correct

prima en snel

Score: 5

De sloggies blijven goed in model, krimpen niet en zitten geweldig. Prijs kwaliteit verhouding is goed zeker met 2 maal per jaar de aanbieding.

Goed, snelle levering.

Prima alles klopte

Sterke punten: goede kwaliteit

bestel al jaren tot tevredenheid

Sterke punten: Goede communcatie en snelle levering

Snelle en correcte levering. Ook de communicatie over de levering is goed.

Sterke punten: Goede kwaliteit van de producten die ze leveren

Dit was de 2e keer dat ik via de site nesteld had, en de service en snelheid van levering is gewoon goed. En de producten en de kwaliteit van de producten die ze leveren, waar ik al eerder mee in aanraking was gekomen via de winkel, zijn jheel goed

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.