??

Sterke punten: Goede communicatie

Sterke punten: perfect en goede service dat er ook via mijn email een bericht kwam dat het bij de buren afgeleverd was

niets dan lof

Sterke punten: Het juiste product en zeer snelle levering

Sterke punten: Geen

Sterke punten: n.v.t.

Score: 3

Slechte levering duurde een week voordat de bestelling er was

Sterke punten: snelle levering

goede ervaring

Sterke punten: Nee niet echt.

Mijn man koopt al jaren lang Sloggies. En is zeer tevreden

Score: 5

snelle bezorging alleen jammer dat sommige aanbiedingen alleen in grijs of wit te verkrijgen zijn ipv zwart of donkerblauw

Score: 5

Snelle levering en goede afhandeling

Sterke punten: Geen bijzonderheden

?

Goede ervaring!

Sterke punten: Makkelijke website en snelle levering!

Al meerdere keren iets besteld, altijd keurig op tijd bezorgd en als er iets is bel je en ze regelen het.

Sterke punten: Het zijn alleen sterke punten.

Ik heb zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Sterke punten: Helemaal tevreden

Super tevreden. Geen enkel minpuntje

Sterke punten: Ja dat ze je altijd een berichtje terug sturen aals je hun wat vraagt

Goed snelle afhandeling

Sterke punten: Mooie site

Goede ervaring, jammer dat levering een week op zich liet wachten

Sterke punten: Nee

Goeie levering

Score: 3

Heb een week moeten wachten terwijl op de site stond "voor zo en zo besteld morgen in huis". Pas na bestellen bleek mijn bestelling er niet te zijn en zou later komen.

Sterke punten: Snelle levering

Een paar keer bij jullie besteld ik heb er heel goede ervaring mee

Sterke punten: Leuke aanbiedingen.

Ruime keuze en redelijke prijzen.

Score: 4

Prima! Zowel over mailbevestiging, track&trace en levering van precies het bestelde en zonder schade ben ik heel tevreden. Professioneel!

Score: 3.5

Normale ervaring

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.