Sterke punten: Bestellen was gemakkelijk. Prima verzorgd.

De levering liet te wensen over. Zou op dinsdag geleverd worden, maar is niet gebeurd. Had nog aangegeven om het pakketje bij de buren af te leveren, ook dit is niet gebeurd en wij zijn zelf praktisch de hele morgen thuis geweest.

Sterke punten: Vlot snel en accuraat .

helemaal goed

Score: 4.5

Goede, snelle en nette levering en zeer tevreden met product!

Sterke punten: Geen idee

Bestelling gedaan. Ontvangen. Alles naar wens

Score: 4.5

Prima.

Score: 5

Beste beha ooit sloggie zero feel

Sterke punten: Fijn dat er eindelijk een bh is die je nauwelijks voelt bij het dragen! Door vergroeide ribben kon ik nooit een bh verdragen en deze no feel wel!

Snelle levering, mooie lingerie

Sterke punten: snelle levering en goede service

top

Sterke punten: Snelle levering

Super gemakkelijk om een bestelling te doen. Snelle levering en goede kwaliteit .

Sterke punten: Ben er tevreden over.

Ben heel erg tevreden met mijn sloggi broekjes. 3+1 gratis . Heel gemakkelijk , bestellen en de volgende dag in huis.

Sterke punten: Snelle Levering deze slips zijn altijd goed en blijven Goed TOP

al meerdere jaren eerst altijd bij V&D dus nou maar online

Score: 5

Goeie ervaring met het bedrijf, maar omdat het product betreft heb ik wel wat kanttekeningen.

Sterke punten: Goede snelle service

Goede website duidelijk wat er te koop is

Sterke punten: Nvt

Redelijk

Sterke punten: nvt

Ik ga geen open vragen invullen, sorry. Ik koop veel online en wordt een beetje gek van alle feedback vragen na 1 telefoontje, 1 chat,1 bestelling, etc. dus verder nvt

Sterke punten: Goede artikelomschrijving vwb stof etc.

Uitstekend.

Sterke punten: Het retour Papier prima gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken.

Bij de eerste bestelling kwam mijn ondergoed een week later, terwijl er bij het bestellen stond dat dit artikel op voorraad zo zijn. Tweede bestelling keurig op tijd.

Sterke punten: Voor mijn man is Geweldig Met zijn maat

Toppie??

Sterke punten: wij zijn zeer tevreden

wij zijn zeer tevreden

Sterke punten: duidelijke communicatie van de order

goed bedrijf met een grote collectie

Sterke punten: Indien het bestelde niet zou passen, duidelijke terugstuur instructies.

Goed, duidelijke site, snelle levering.

Sterke punten: Zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

altijd een snelle levering.

Sterke punten: Nee

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.