Goede en snelle service, Goede kwaliteit van de sloggies

Alles wordt netjes gereld bij Sloggies.nl

Bij mij staat Sloggies op nummer 1!

Zit fantastisch!

De zero feel, doet zijn naam eer aan. Zit heerlijk en laat je rug er mooier door uitkomen, dan de werkelijkheid. Geweldige klantenservice, dus een aanrader.

Goed.

Ik wacht even af hoe ze zich houden. Een eerdere zending was erg slecht. Maar jullie hebben dat geweldig netjes afgewerkt. Ze zitten wel erg fijn. Mijn man is er erg tevreden over.

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed, blijft na vele wasbeurten mooi 1 nadeel, verzenden via dhl...dhl is niet zo'n fijne organisator Mn ondergoed is een week onderweg geweest

Uitstekende kwaliteit ondergoed

De maxi slips zijn voor mij het enige ondergoed dat altijd goed zit. Het is de prijs waard. Verzending is altijd snel en keurig.

Comfortabel

Ik heb deze geweldig zittende bh,'s al jaren Ze zien er mooi uit en zitten heerlijk.

Fijne broekjes.

Ik wil niets anders meer, zo fijn zitten de broekjes.

Producten zijn precies zoals het wordt omschreven !

Ik bestel graag ondergoed bij Sloggie , de pasvorm is perfect en kwaliteit is geweldig. Prijs is er ook naar , maar het is het wel waard !

Fijne broekjes die niet uit vorm raken na wassen

Makkelijk te bestellen en snel geleverd Heel fijn in het dragen van slips

Kwaliteit en goede afwikkeling

Zitten prettig en gaan jaren mee.

Fijn ondergoed, verpakking mag duurzamer

Het ondergoed dat ik heb besteld bij Sloggies zit erg fijn. Ik ben met name blij met de beugelloze "zero feel" BH's. Mijn bestelling werd snel geleverd. De verpakking mag van mij flink verduurzamen. Alles is per stuk verpakt in veel plastic, met plastic hangers en plastic tag eraan.

Vlotte levering.

Slip helaas terug moeten sturen, was te klein.

goede service en fijn ondergoed

Het is heel fijn ondergoed wat lang mooi blijft en goed zit. Zelfs na vele wasbeurten.

De zero feel die je gewoon voelt

Ik koop al een tijdje zero feel bralettes en tops van dit merk en laatst ook nog een bra. Deze heeft een sluiting. En waar je dus met een 2.0 Zero feel weinig zou moeten voelen, had ik direct een jeukende rode plekje daar bij de sluiting. Jammer dat ik de prijskaart eraf had getrokken, anders was hij zeker retour voor die 30 euro!

Prima prijs snel geleverd

Nu de V&D niet meer bestaat en de lingeriezaak gestopt is met Sloggi ben ik gezwicht voor online: snel, makkelijk en goed geprijst... Perfect! Ik zag door de uitnodiging om een recensie achter te laten dat sloggies.nl niet meer van Vetex is (in Brabant) maar van drogist.nl (in Zeeland). Tja...

Snelle (na)levering

Snelle (na)levering

prima ondergoed

gebruik dit ondergoed al heel lang.

Sloggi is perfect. Draag het al jaren

Het product is heel goed. Maar de aflevering door DHL is slecht. Niet op de afleverdatum. Toen heb ik het bij de Hema in het Alexandrium Rotterdam laten bezorgen. Wel op tijd, maar de doos ingedeukt en met een scheur.

Snel geleverd.

Prima ondergoed, voldoet aan de verwachting.

Goede kwaliteit snelle levering

Leuke aanbiedingen en lekker snel geleverd

snelle levering alles naar wens

snelle levering alles naar wens

Snelle levering, uitstekende pasvorm, uitgebreid assortiment

Snelle levering, uitstekende pasvorm, uitgebreid assortiment. Ik ben al 35 jaar fan van Sloggie!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.