Sterke punten: Goed

Ben erg tevreden.

Sterke punten: Goede service

Goed, bestellen gaat goed en retouneren ook

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: Overzichtelijk en duidelijke website

Goede producten en makkelijk en snel besteld

Sterke punten: Snel en goede prijs

Sterke punten: Prijs voordeel

Goede prijs maar levering duurt iets langer

Sterke punten: Geen

Sloggi maxi controlslip

Sterke punten: Goeie aanbieding

Sterke punten: Duidelijke website

Fijne website, goed én betaabaar ondergoed/boxershorts.

Sterke punten: Kwaliteit/ pasvorm

Snelle levering, prima verpakt

Sterke punten: Snelheid

Heel goede levering en super snel

Sterke punten: Sloggi is een goed merk

Heb hier al vaker gekocht en Sloggies zijn altijd goed voor jaren en jaren kwaliteit

Sterke punten: Al wat bovenstaand.

Goede zorgvuldige service

Sterke punten: goed

zeer goed

Sterke punten: Kwaliteit

Sterke punten: Tot aan de laatste bestelling was het a;tijd goed. De laatste bestelling was incompleet en dus een mail gestuurd naar de klantenservice. Hierna bleef het stil

Tot aan de laatste bestelling was het altijd goed.

Sterke punten: .

Sterke punten: Snelle verzending/ goede pasvorm

Sterke punten: Al vaker besteld en met reden. Gewoon goed

Altijd goed!

Sterke punten: snelheid, duidelijkheid

goed tot zeer goed

Sterke punten: Duidelijk

Sterke punten: Persoonlijk contact met de klantenservice , te woord gestaan door een mens (geen chat bot)

Ik kon het door mij gewenste artikel op hun website niet vinden. Ben uitstekend geholpen door de klantenservice.

Sterke punten: Snelle levering, duidelijke website, goede service, het was makkelijk om producten te retourneren.

Sterke punten: Snelle levering, kwaliteitswaar

Snelle levering, kwaliteitswaar. Superjammer dat je de verzendkosten niet terug krijgt als je retourneert. Ook gemiste kans dat mijn favo slip uit assortiment is. Redenen voor mij om geen nieuwe slips meer te bestellen.

Sterke punten: Nee

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.