Sterke punten: Snelheid levering

Sterke punten: Snel bezorgd

Sterke punten: Snelle levering en goede prijzen

Goed! Nu 2x besteld en beide keren vlekkeloos! Heerlijk ondergoed!

Sterke punten: Goede producten

Sterke punten: Gewoon goed

Heel erg goed.

Sterke punten: Perfect

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd

Sterke punten: prima geregeld

Sterke punten: --

Sterke punten: Mooie producten

Prettig

Sterke punten: Snelheid en goede servicegeen

Sterke punten: Snel

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: snelle en correcte levering

het kan niet beter daarvoor zijn we al jaren klant

Sterke punten: Snel levering

Sterke punten: Duidelijkheid

Sterke punten: Snelle bexorging

Snel

Sterke punten: Zeer hoog draagcomfort van de bestelde producten

Voor mij alleen nog maar ondergoed van Sloggies. Fijne materialen, zeer hoog draagcomfort, goede pasvorm, keuze uit diverse aantrekkelijke kleuren én het staat ook nog eens mooi. In de winkel waren mijn favoriete slips niet te krijgen, online heb ik prima kunnen shoppen en ik had ze zo in huis.

Sterke punten: Fijn dat het hele proces snel en goed verloopt.

Alles goed geregeld

Sterke punten: snelle levering

Retourbeleid zeer moeilijk. Ik bestel nooit meer bij Sloggi BH van16.95 euro terugsturen met verzendkosten van 5,95 euro!!!!! Minimaal pakje ,kan makkelijk door brievenbus

Sterke punten: Sale

Sterke punten: Overzichtelijke site

Positief

Sterke punten: Product is prima en website ook.

De bezorger DHL is onbetrouwbaar in zijn informatie. Heb 3 dagen achter elkaar bericht gekregen dat ze zouden komen en op dag 3 is dat inderdaad gebeurd. Snel een andere bezorger zoeken!

Sterke punten: Kwaliteit van het product

Niet fijn

Sterke punten: kwaliteit

Sterke punten: Snelle levering

Product lijkt totaal niet op product vd foto

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Sloggies.nl

Sloggies.nl is een gespecialiseerde online winkel die zich richt op een breed assortiment Sloggi ondergoed voor zowel mannen als vrouwen. De winkel staat bekend om zijn ruime voorraad en biedt een grote selectie comfortabele en hoogwaardige lingerie, waaronder populaire items uit de Sloggi ZERO Feel en EVER collecties. Ze zorgen voor snelle levering, met veel producten die de volgende dag al beschikbaar zijn. De website biedt een gemakkelijke winkelervaring met een focus op comfort, en biedt producten zoals naadloos ondergoed, shapewear en menstruatieondergoed. Sloggies.nl zorgt ook voor klanttevredenheid met gemakkelijke retouropties en gratis verzending binnen Nederland​.