Zeer snelle levering

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Stipt zoals beloofd

Goede prijs kwaliteit

Prijs-kwaliteit en snelle levering, duidelijke website.

Aangenaam verrast

Bestelling perfect, was 1e maal dat ik bestelde bij Sloggies.be Ik ging meestal in winkel of markt mijn aankoop regelen

Na bestelling wordt alles snel en correct afgeleverd.

Vriendelijke service

Per toeval zat er in één van de doosjes (dat overigens correct was gelabeld) een verkeerd product. Maar dit werd vliegensvlug nagestuurd. Dus een goede ervaring, website om te bestellen en tracking van het transport gingen vlot.

maten komen niet overeen

Ik ben teleurgesteld dat ik voor mijn eerste online bestelling al direct een artikel moet retour sturen. Waarom komen de maten niet overeen ? beetje uniformiteit zou helpen. De artikels welke wel goed waren, zijn aangenaam om te dragen.

Vlotte levering maar retour was onduidelijk.

Moest hen telefonisch contacteren ivm onduidelijkheid retour. Geen aflever- of retourdocumenten in pakket. Op bevestiging ook geen info over bestelnr etc. Moest dit wel registreren bij retourmelding. Bleek achteraf klein gedrukt onder de naam 'reference' op de pakketsticker te staan. Moet je ook maar weten !! Graag documenten in pakket bijsluiten.

Goed product

Sneller dan snel

De volgende dag was de levering er al.

Heel tevreden

Al jaren draag ik sloggies , heel gemakkelijk en comfortabel

Snel en correct ✅

Alles snel geleverd

super!

ik heb al heel mijn leven Sloggi. Degelijk materiaal en voelt heel goed aan. Het is iets duurder maar het geld meer dan waard.

Opnieuw zeer tevreden met bestelling.

Reeds enkele malen besteld via de website. Duidelijke productinfo, groot aanbod en voorraad. Steeds correcte en snelle levering.

Passen zeer goed.

Graag ook basic-slips in felrood. Ik vind ze nergens nog, ook al zijn ze er geweest.

vlot

Online bestellen, verzending, levering, alles heel vlot verlopen. Voor herhaling vatbaar.

snel

super

Zit goed

Zeer goede kwaliteitcen zitten herl goed

Vlug geleverd perfect dankuwel Sloggies goedkoop

Vlugge levering.

De bestelling was volledig in orde.

uitstekend

het is een plezier om te dragen, ze voelen zo zacht aan

Fijn om dragen

Très satisfaite de la marchandise et de la livraison.

Très bonne expérience, qualité de la marchandise, prix attractif et la livraison rapide. Que demander de plus, je recommande vivement ce site.

Cookweg 14

4462 HE Goes