Laden reviews...
167 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen hoge productkwaliteit en snelle levering. De meeste reviews beschrijven een vlotte bestelervaring en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Sommige ervaringen gaan over retourneren of bezorgproblemen, maar de algehele stemming is positief. De service wordt doorgaans als betrouwbaar ervaren en de communicatie is duidelijk.
Koekelare
Ik draag niets anders dan sloggies onderbroeken en die passen volledig op mijn lichaam en degelijk kwaliteit
BENJAMIN
STENE
Vertraging bij levering, even contact met klantenservice en het was een dag later in orde, waarvoor dank
Meerle
Prettige onderbroeken alleen zijn ze wat klein ze komen van achter niet hoog genoeg resultaat ze zakken naar beneden.
3 June 2026
Maria
Essen Belgie
Snel geleverd en goed verpakt. Kortom een correcte afhandeling van de bestelling.
1 June 2026
Lydia
Hulshout
Aangenaam om dragen. Blijft elastisch.
31 May 2026
Patrick
Deurne
Alles is goed georganiseerd en duidelijk omschreven
27 May 2026
JOZEF
KASTERLEE
Past perfect en blijft goed zitten
26 May 2026
Ann
2920 kalmthout belgie
goede kwaliteit van het product, en een snelle servies
22 May 2026
Emiel
BEVEREN-KRUIBEKE-ZWIJNDRECHT
Juiste maat,snel ontvangen
21 May 2026
Ivonne
Kontich
Zoals bij "let op geld lenen, kost ook geld" zouden webwinkel verplicht moeten eerden duidelijk in 1 zin / slogan wat de voorwaarden zijn. Sloggie 15 e past niet retourneren 5€ . Staat nu op Vinted Ps. BOL retour Sloggie is gratis en goedkoop!
Beveelt niet aan
19 May 2026
Monica
Plopsa
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wat jammer om te lezen dat het artikel niet naar wens was. Wij begrijpen dat retourkosten als vervelend kunnen worden ervaren. Daarom hebben wij op onze website een overzichtelijke retourpagina ingericht waarop de retourvoorwaarden en eventuele kosten duidelijk vermeld staan. Deze informatie kan voorafgaand aan het plaatsen van een bestelling worden geraadpleegd: https://www.sloggies.be/klantenservice/retourneren/
Daarnaast willen wij graag aangeven dat de verzendkosten van uw bestelling, door ons zijn betaald. Om die reden vragen wij bij een retourzending een bijdrage in de retourkosten. Hierbij houden wij ook rekening met het milieu: onnodige vervoersbewegingen en retourzendingen zorgen namelijk voor extra belasting van het milieu. Wij proberen klanten daarom vooraf zo duidelijk mogelijk te informeren.
Wij hopen u in de toekomst alsnog naar volle tevredenheid van dienst te mogen zijn.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice Sloggies.be
Goeie kwaliteit en hele snelle levering?
17 May 2026
Romina
Tienen
Sloggys ok maar levering schandalig. Niet gebeld enkel over poort gesmeten. Heb er beelden van
7 May 2026
ERIC
Paardenputstraat 13
Een snelle en correcte levering van een gekend kwalitatief product.
7 May 2026
Denise
Herzele
Alles vlot verlopen van bestellonh tot levering
6 May 2026
Liliane
Bierbeek
Goed!
6 May 2026
Dorine
Langemark-Poelkapelle
Goede kwaliteit Goede communicatie Goede levering Korting 3 en 1 gratis.
3 May 2026
Gerda
Stekene
Kwaliteit van sloggies vind ik niet zo goed. Al verschillende waarvan de bovenkant los komt vooral waar het labeltje van sloggi is vastgemaakt. Ik heb al 3x een set gekleurde gekocht en daarvan heb ik er al 3 moeten wegdoen met steeds hetzelfde probleem. Waarom kan ik gekleurde sloggies niet omruilen voor dezelfde kleur? Moet dan keuze maken tussen wit of ivoor terwijl ik blauw of bordeaux terug wil.
Beveelt niet aan
27 April 2026
Vivianne
Essen
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van de Sloggi artikelen. Wij willen u graag laten weten dat wij een verkoper zijn van het merk Sloggi en niet het merk zelf. Desondanks staat Sloggi bekend om haar kwaliteit en nemen wij klachten hierover serieus.
U kunt uw klacht altijd bij ons melden, zodat wij deze kunnen doorzetten en samen met u naar een passende oplossing kunnen kijken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te retourneren, mits deze voldoet aan onze retourvoorwaarden zoals vermeld op onze website.
Mocht u hierbij hulp nodig hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.
Met vriendelijke groet,
x
21 April 2026
EDDY
Zele
Last van bh met beugels en spannende bandjes, dus op zoek naar alternatief. Gevonden bij Sloggie, besteld, dag nadien geleverd, onmiddellijk aangetrokken, en nu doe ik hem niet meer uit. Helaas, niet zo hygiënisch, dus nog wat extra's besteld :) Ze zitten heerlijk, de grote elastische stukken stof zorgen ervoor dat niets snijdt, en nergens veel druk uitgeoefend wordt.
16 April 2026
Nele
Melle
Correct product + respecteren leveringstermijn
1 April 2026
Koen
Gent
Snelle service voor een goede prijs.
27 March 2026
Greet
Vlotte goede levering van goed materiaal .
21 March 2026
Kristien
Keerbergen
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd.
11 March 2026
Belgë