Laden reviews...
225 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de kwaliteit van de onderkleding en de snelle levering. Er is vaak sprake van een goede pasvorm en lang draagcomfort. Af en toe worden er stockproblemen of kortingsacties genoemd. Over het algemeen ervaren klanten de winkel als betrouwbaar en klantgericht.
Fijne lingerie
Bunschoten-Spakenburg
Goede pasvorm
Silie
Millingen
Mooie onderbroeken maar ze zijn dunner van stof. Helaas. De beste waren de sportbrief onderbroeken maar die worden blijkbaar niet meer gemaakt.
Bob
ALPHEN AAN DEN RIJN
Mom steeds weer Terheijden op dit merk
Tonny
Drimmelen
Super fijne slip met kant! Functioneel en sexy tegelijk.
Lisette
Lochem
Positief
Henk
Enschede
Verschil binnen en buitenzijde bijna niet te zien.
Jan
Roosendaal
Ik had een hemdje gekocht online, thuis bleek deze een naaifoutje te hebben. Dit gemeld met foto via klantenservice en het werd direct prima opgelost. Ik kreeg een nieuw hemdje toegestuurd. Een foutje maken mag en het is prima opgelost.
N
Lippenhuizen
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Wij hebben zojuist Uw e-mail ontvangen. Wij zullen deze in behandeling nemen en hier zo spoedig mogelijk naar kijken. U ontvangt van ons verdere terugkoppeling per e-mail.
Mooie stof
Leny
Maassluis
Prettige comfort. Goede kwaliteit. Snelle levering.
Theo
Barneveld
Hemdje met kant. Blijkt nu synthetisch te zijn. Zijn blijkbaar twee soorten. Eén van basics cotten. En de ander synthetisch. Is erg ondeugdelijk dat er twee soorten zijn !!
Astrid
Breda
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Wij kunnen hierover helaas geen eerder contactmoment met U terugvinden. Wij verzoeken U vriendelijk om ons per e-mail een toelichting en Uw bestelgegevens toe te sturen, zodat wij Uw melding kunnen bekijken en U verder kunnen helpen.
Klantenservice Drogist.nl
Waarschijnlijk een maat te groot gekocht maar de naden naar het kruisje vind ik niet prettig zitten. Veroorzaakt last in mn lies en binnenkant dijbeen. Helaas. Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen.
Henny
Haarlem
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Wat vervelend om te lezen dat het product niet prettig zit en klachten veroorzaakt. Wij helpen U hier uiteraard graag bij. Wij verzoeken U vriendelijk om ons per e-mail Uw bestelgegevens en een korte toelichting te sturen, zodat wij Uw situatie kunnen bekijken en kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn.
Klantenservice Drogist.nl
Prima pasvorm, snelle levering, correcte afhandeling van zaken.
Sybren
Sneek
Fijn ondergoed, goede pasvorm, blijft lang mooi. Eén minpuntje: Aan de dure kant!!
Hanny
Waalwijk
Geweldige naadloze top. Perfect onder een jurk of een colbertje
Ingrid
Ridderkerk
Geleverd volgens afspraak ondanks sneeuw
Erna
Baarn
Vloeipapier, geen textiel. Niet prettig.
marlien
Groningen
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Wij zien dat deze klacht inmiddels per e-mail met U is besproken. Zoals aangegeven in onze correspondentie hebben wij Uw ervaring in behandeling genomen. Dank dat U de moeite heeft genomen dit met ons te delen.
....
Ellie
Westbroek
Snelle levering , netjes verpakt
Janny
Ambt Delden
In augustus 2025 mijn eerste secrets lingerie gekocht, diverse slips en twee hemdjes. Tevreden! Draagt lekker en kwaliteit is (dacht ik) prima! Omdat er zoveel aanbiedingen voorbij komen, vond ik de aankoop achteraf wel wat prijzig. Er wordt regelmatig gestrooid met kortingen 20% 25% 30%! Zo voelt de daadwerkelijke aanschaf prijs van een slip a €24,90 wel wat hoog. Maar goed, waarschijnlijk de prijs waard? Tot dat ik Januari 2026 nogmaals dezelfde slips bestelde, dit keer gebruik gemaakt van hun regelmatige kortingsacties. Ik bestel dezelfde maat weer, deze zit goed! Ik was al mijn lingerie op de hand en doe dit ook voor het dragen, wel zo fris. Wat blijkt bij het opvouwen van de was, de slips verschillen wel 2cm! Met de vorige aanschaf! Teleurgesteld heb ik een mail geschreven, ten cate geeft aan dat gewassen ondergoed niet retour kan, prima! Ik wil ook graag nieuw ondergoed ontvangen, logisch dus! Maar de maatvoering is niet correct! Dit komt volgens ten cate dat het gedragen ondergoed ruimer wordt?!? 2cm!!! In een half jaar!!!???!! Wat een flauwekul! Ik ben van mening dat er een verkeerd stempel in de batch is geplaatst en dat maat Large, niet correspondeert met mijn vorige aanschaf. Of ik heb de vorige aanschaf maat XL gekregen hoewel hier maat L in staat. Kortom, ten cate legt het probleem bij mij en bied geen oplossing. Maar lingerie dat binnen een half jaar 2cm uitrekt terwijl het op de hand gewassen wordt is geen kwaliteit! Schande! Niets hoogwaardige kwaliteit of service. Update: verzoek om aanpassing beoordeling? Jullie antwoord is standaard, er is geen oplossing geboden. Ik blijf bij mijn standpunt. Had van jullie merk een betere service verwacht en absoluut een creatieve oplossing. Helaas blijkt dit niet zo te zijn.
10 January 2026
Wendy
Feanwalden
Hartelijk dank voor uw beoordeling
Wij zien dat Uw klacht inmiddels per e-mail bij ons is binnengekomen en daar ook in behandeling is genomen. Via deze weg hebben wij inhoudelijk met U contact gehad en Uw situatie besproken.
Wij vinden het vervelend dat U deze ervaring zo heeft beleefd en begrijpen Uw teleurstelling. Uw feedback is bij ons bekend en meegenomen in de verdere afhandeling zoals per e-mail toegelicht.
Klantenservice Drogist.nl
De kwaliteit is zeer goed enkel 1 minpuntje ze beloven de volgende dag te leveren maar het is gewoonlijk 3 dagen later.
10 January 2026
Roger
Retie
Ik gebruik al jaren naar volle tevredenheid Ten cate ondergoed.
Annie
Leeuwarden
Ten Cate ondergoed heeft voor ieder figuur en voorkeur een prachtige collectie.
c. kooijman
den haag
Makkelijk kiezen, betalen en bezorging , met beetje geluk in 1 dag. Mijn bestelling duurde ietsiepietse langer .
Marlies
Tilburg
Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde.
Cookweg 14
4462 HE Goes