Sterke punten: Meteen het goede product gevonden.

Sterke punten: snelle levering

Sterke punten: Snelle levering, product zoals verwacht

Goede kwaliteit en snelle levering

Sterke punten: alle

goed en snel

Sterke punten: niet gesproken

goed, correct

Sterke punten: Geen verrassingen

Zoals het hoort

Sterke punten: Goede informatie en snelle levering

Mijn bestelling kwam iets later omdat de items niet op voorraad waren. Goed geïnformeerd over het verdere verloop en inmiddels is de bestelling binnen

Sterke punten: Correcte correspondentie en aflevering

Correcte correspondentie en aflevering

Sterke punten: Voor mij primeert vooral de koopwaar zelf en die is prima dus geen zorgen over maken ! Ik blijf steeds terug komen.

Ik bestel er al en dat was niet de eerste keer, die is reeds zo lang geleden dat ik zelf niet meer weet wanneer het was ! Ben steeds fan gebleven maar niet steeds iets gekocht.

Sterke punten: Leuke site

Op zich goed en snelle levering van de laatste bestelling. Maar de bestelling daarvoor wacht ik nog steeds op al maanden. Iedere keer krijg ik mail helaas vertraagd. Duurt wel erg lang

Sterke punten: Geleverd artikel van goede kwaliteit en mooie uitstraling.

Bestellen gaat makkelijk alleen na bestelling krijg ik bericht dat 1 onderdeel van de bestelling niet leverbaar is. Dat had ik graag eerder geweten. Nu heb ik betaald en wacht ik al 3 weken op nalevering van het artikel.

Sterke punten: Heb ik niet.

Sterke punten: Super snel geleverd.Top

Prettig

Sterke punten: Nette levering

Sterke punten: klantvriendelijkheid

Sterke punten: Service is snel en goed.

Goede service!

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: De service

Sterke punten: Alles

Sterke punten: Snelle en adequate levering van het exact bestelde produkt

Prima, vlotte levering en hememaal naar wens

Sterke punten: ga zo door

Sterke punten: Artikel was blijkbaar niet op voorraad,kreeg regelmatig een mail dat ik niet vergeten was en zij wachtende waren op mijn artikel.

Eerste maar zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Sterke punten: Goede website

Bestelling werd snel verzonden maar ik zit nu al een week te wachten op de aflevering. Er is bij DHL iets fout gegaan.

Sterke punten: Gooed

Sterke punten: Geen

Veel te lang op mijn bestelling moeten wachten, meer dan 2 weken

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.