Sterke punten: Alles duidelijk om te bestellen

De kwaliteit van de artikelen zijn heel goed. Maar het heeft maanden geduurd voor ik alles ontvangen heb. Ik vind als iets niet voor handen is dan moet de kans niet bestaan dat je het kunt bestellen hè. Maar alles kwam uiteindelijk goed. Ze lieten wel af en toe iets weten en dat is dan weer wel positief hè. Groetjes en tot de volgende bestelling

Sterke punten: Nu ook in de brievenbus wordt gedaan.

Sterke punten: Prima site, prima producten

Sterke punten: Mooie producten

Sterke punten: Snelen je hoeft niet naar de winkel

Bestellen ging prima. Kwaliteit onderbroeken laat te wensen over

Sterke punten: Eigenlijk niets!

Ik heb hier al vaker besteld en ik vind hun reclames met korting vaak misleidend. Ik heb niet een keer gesnapt wat de bedoeling was en als ik het aan een vriendin vroeg gaf zij ook aan dat het wel heeeeeeeel ingewikkeld wordt gemaakt. Ook heb ik beide keren meegemaakt dat een gedeelte van de bestelling er dan nooit is. Het wachten op een bestelling duurt ook idioot lang! Dus ik ben er niet geheel tevreden over. Het verdient niet de schoonheidsprijs!

Sterke punten: Snelheid van levering

Goed alleen website niet echt gebruiksvriendelijk

Sterke punten: nvt

Sterke punten: Niet vantoepassing

Super fijn

Sterke punten: Gekozen product niet op voorraad worden keuzes geboden.

Veel aanbod maar minimale voorraad in kleuren.

Sterke punten: .

Sterke punten: snelle levering

goede en snelle levering, liever meer info over product bijv. specifieke maten

Sterke punten: duidelijk, snel

Prima, duidelijk, snel

Sterke punten: Overzichtelijk

Prima geregeld

Sterke punten: Nvt

Prima.

Sterke punten: Dit is niet nodig geweest

Sterke punten: Geen

Sterke punten: Snelle levering

Prima Duidelijke site Snelle levering

Sterke punten: Ruime keuze

Snel en duidelijk

Sterke punten: Goed materiaal

Goede en accurate levering

Sterke punten: Goeie website.

Goeie website, met mooie producten en aanbiedingen. Jammer dat niet altijd alle maten beschikbaar zijn.

Sterke punten: Uitgebreid assortiment

Prima, uitgebreid assortiment

Sterke punten: Bestelgemak

Simpel en snel

Sterke punten: kwaliteit staat hier voorop.

Goede website die zich kwalitatief weet te onderscheiden ...

Sterke punten: Ik betaal direct, super dat je ook snel geld terug krijgt waar nodig

Echt prima, voor de eerste keer ook iets niet geleverd, geweldig dat dit bedrag binnen een paar dagen terug op de rekening stond. Echt top!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.