Sterke punten: goed ondergoed

prime...snel geleverd

Sterke punten: Overzichtelijk

Sterke punten: Alles zag er netjes uit

Prima alles is netjes geleverd.

Sterke punten: mooie spullen

Erg trage levering. Niet meer van deze tijd.

Sterke punten: Geen

Slecht

Sterke punten: Vriendelijk medewerkster

Pas nadat ik betaald had kreeg ik na een aantal dagen een mail dat het niet leverbaar was en na 5 werkdagen opgestuurd zou worden. Na een aantal weken heb ik telefonisch contact opgenomen en heeft u het gedeelte van de bestelling dat wel leverbaar was naar mij opgestuurd. Maar ik heb nog steeds niet mijn complete bestelling ontvangen. Wellicht kunt u in uw verkoopproces al aangeven dat iets niet op voorraad is, zodat de klant het niet besteld en hier ook niet vooruit voor hoeft te betalen.

Sterke punten: n.v.t.

Levertijd veel te lang, terwijl er aangegeven staat dat artikel op voorraad is. Telefonisch slecht bereikbaar (lang wachten) en op e-mails wordt niet gereageerd.

Sterke punten: Klantvriendelijk

Prima. Levering was vertraagd maar werd goed op de hoogte gehouden. Er werd snel gereageerd op mijn mails. Prima dus.

Sterke punten: Goede website

Bestelling helaas pas na 2 maanden ontvangen

Sterke punten: Goede producten

Enorm lange wachttijd voor mn bestelling in huis was, wat kan gebeuren. maar zelfs mn mail naar de klanten service werd pas na ruim een week beantwoord en dat vind ik niet netjes

Sterke punten: Klantgerichte medewerker klantenservice

Geen antwoord op 2 e-mails

Sterke punten: Snelle bezorging

Eerste bestelling is op tijd bezorgd

Sterke punten: snel geleverd.

Sterke punten: Niet naar de winkel te hoeven

Sterke punten: Snel en kwaliteit

Vaker besteld, altijd goede ervaringen

Sterke punten: Gevonden wat ik zocht

Sterke punten: Snelle levering

Prima en netjes bezorgd.

Sterke punten: Geen

X

Sterke punten: Makkelijk te bestellen

Via internet gevonden. Helaas levertijd te lang en niet vermeld op website

Sterke punten: produkt

Produkt is goed. Levering te lang. Werd pas geleverd na reminder van mijzelf op mail dat de levering 'iets' langer zou duren (5 werkdagen), intussen waren we 2 weken verder en vermoed ik dat ik niets meer gehoord zou hebben als ikzelf niet had gemaild.

Sterke punten: Levering klopt

Levering was goed heeft wel extreem lang geduurd

Sterke punten: Goede kwaliteit producten

Levering duurde erg lang!

Sterke punten: bestelgemak

Levering en info daarover slecht

Sterke punten: Goed badpak

Heel makkelijk en een goed badpak gevonden.

Sterke punten: /

Bestelling geplaatst op 1 augustus 2020, op de site stond;”vandaag besteld, morgen in huis”. Ik heb de bestelling ontvangen op 2 september 2020. De communicatie vond ik zeer slecht, half augustus heb ik zelf gebeld om te vragen hoe lang het nog zou duren voordat mijn bestelling er zou zijn. Toen hoorde ik dat de producten niet op voorraad waren en besteld moesten worden. Ik miste eerlijke en snellere communicatie hierin.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.