Score: 4

Prima. Alleen kreeg ik pas na het plaatsen van mijn order de mededeling dat deze vertraagd was. Uiteindelijk viel de vertraging erg mee. Het was netter geweest als ik dit voor de betaling had geweten

Sterke punten: Niet iedere winkel heet seasonal artikelen

Sterke punten: Gratis verzending. Top!

Sterke punten: Goede website, snelle levering en mogelijkheid tot achteraf betalen

Positief

Sterke punten: -

prima, duidelijke informatie

Sterke punten: Het gemak! Niet in iedere herenmode zaak verkopen ze Ten Cate ondergoed.

Heel goed.

Sterke punten: Gemakkelijk.

Met het contactvan dit moment gewoon goed!

Sterke punten: Keurig verpakt.

Prima. Ontdekt na een eerdere bestelling via bol.com.

Sterke punten: Geen.

Goed.

Sterke punten: Zit erg lekker. Fijne stof

Uitstekend maar waarom verpakt in zoveel plastic! Elk slipje een eigen plastic hangertje en plastic zakje en dat zat weer in een andere plastic zak. Een hele berg plastic voor 5 onderbroekjes

Snelle levering, nette service

Score: 3

1x Kreeg mail dat bestelling vertraagd was. Na 5 dagen zelf keer gemaild. Toen lag t in ene in d bus

Sterke punten: Snelle levering

Goed.

Sterke punten: De referentie naar de oude product code

Positief

Sterke punten: Zeer goede kwaliteit van producten, snelle levering, goede website, betalen via paypal heel betrouwbaar, alleen maar lof, doe zo verder!

Sterke punten: Ik hoef er de deur niet voor uit.

Sterke punten: snelheid

Sterke punten: Goede kwaliteit

Goed, snelle service

Score: 4

Sterke punten: Snel, geen portokosten, spullen op voorraad.

Sterke punten: Dat je het op de site kunt kopen en er is meer dan in de winkels

Sterke punten: Snelle levering.

Prima !!

Sterke punten: Duidelijke foto's, omschrijving en supersnelle levering!

Bijzonder prettig!

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.