Score: 5

Eenvoudig bestellen en snel in huis, zonder poespas.

Score: 3.5

Prima,maar ze waren deze week bij die Makro een stuk goedkoper dat is wel een beetje jammer!!!!!!

Sterke punten: Heldere info over het materiaal

Handig

Sterke punten: Snelle levering en prima kwaliteit

Score: 4

Sterke punten: goede website, goede producten, productinfo

De website is duidelijk, maar dikwijls zijn goederen niet lang bestelbaar, zo ervaar ik regelmatig dat een bepaalde maat binnen enkele weken (minder dan een maand) niet meer in voorraad is. Zo bestelde ik recent 2 onderbroeken en 2 weken later kon ik geen bijbestelling meer doen omdat de maat niet meer in voorraad was. Frustrerend.

Sterke punten: duidelijk, snel

Sterke punten: Kwaliteit en snelheid

Zeer goed. Ik ben erg tevreden.

Sterke punten: Alles goed

We hebben via internet besteld dat is goed bevalen lekker makkelijk betalen gong ook goed naar heb nog niks ontvangen

Sterke punten: Makkelijk te bestellen. Nu heb ik zelf een account aan kunnen maken, dat ik makkelijker voor de volgende keer. Ze hielden me netjes op de hoogte en de levering was na ongeveer een week binnen, ondanks dat er iets niet op voorraad was.

Goed, ik had 2 kleuren besteld en één kleur was niet op voorraad. Ik kreeg bericht dat hierdoor mijn bestelling vertraagd was. Ze hadden me ook mogen vragen of ik een andere kleur hiervoor wilde ontvangen.

Sterke punten: Prijs

Bestellen ging prima. Maar leveren niet

Sterke punten: Prima site

Sterke punten: Verzending van het pakket en de snelheid waarmee het bezorgd werd.

Zeer goed. Geleverd product was perfect en ook zeer snel verzonden. Net als de extra mogelijkheden om via gls het aanbieden van het pakket op maat te maken (andere dag/tijd/plaats).

Sterke punten: Makkelijk te bestellen

Het bestellen gaat makkelijk via de website. In mijn geval was er 1 van de 5 items die ik wenste te bestellen niet voorradig, terwijl er op de website stond dat alles voorradig was. Na mijn bestelling kreeg ik enkele dagen later een mail dat mijn bestelling later verzonden zou worden, omdat er 1 item nabesteld moest worden. Uiteraard kon ik mijn bestelling cancellen. Die mail gaf mij de indruk dat het bedrijf liever bespaart op verzendkosten dan dat de klant koning is. Ik ben van mening dat ze de overige 4 items alvast hadden kunnen versturen en het overige item na hadden kunnen sturen. Als het bedrijf wegens milieu-overwegingen dit niet had willen doen, dan hadden ze dit in hun mail moeten zetten.

Sterke punten: niet nodig om naar de winkel te gaan

heel goed afgehandeld

Score: 4.5

Snelle levering, goeie aanbiedingen!

Sterke punten: Super snelle levering. De belofte “ de volgende dag in huis “ klopt zeker.

Geweldig. Ik ben zeer tevreden met de bestelde artikelen van TenCate. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen!

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: supersnelle levering!

heel prettig

Sterke punten: Makkelijk kiezen.

Gemakkelijk kiezen en kopen. Snelle levering.

Sterke punten: Mooie aanbieding.

Zeer positief

Sterke punten: Site bracht me oo idee, was er anders niet opgekomen te bestellen. Heb bestelling ook nergens anders gezien.

Sterke punten: Snelheid levering

Makkelijk en prettig

Sterke punten: Discretie

Heel gemakkelijk en sn

Sterke punten: Gratis verzending ongeacht bestelbedrag.

Snelle gratis levering en uitstekende kwaliteit! Ik kom hier zeker terug.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.