Score: 3.5

In eerste instantie heb ik gebeld met het bedrijf. Bijzonder onvriendelijk behandeld. Het ondergoed wat ik graag wilde was blijkbaar uitverkocht. Op mijn vraag wanneer dit aangevuld zou worden werd mij verteld dat ze dat ook niet wist. Elke dag maar even kijken op de site vond ze. In principe is dat natuurlijk zo maar het niet aardige toontje maakte dat ik me nogal onvriendelijk behandeld voelde. Een dag later kwam er mail, toen kon ik wel bestellen wat ik wilde.

Score: 4

Prima alleen bestelling duurde even eer deze ontvangen was

Sterke punten: Geen

Slecht. Bestelling werd niet meteen geleverd. Na verloop van tijd kreeg ik een mailtje dat de bestelling in bestelling stond. Gebeld met de klantenservice, kreeg toen te horen dat er niet voldoende voorraad was, of ik Ipv zwart ook wit of beige wilde. Nee dat wilde ik niet. Wat ik daarna wilde was de bestelling van toch ruim 120 euro annuleren. Er zat van mijn zeide helaas tijdsdruk op. Plotseling was het wel in het magazijn en werd de bestelling met voorrang behandeld. De volgende dag had ik alles in huis. Toch raar allemaal en dat voor een bedrijf dat voor een buitenstaander lijkt of het van ten cate zelf is. Toch raar dat je heden ten dagen een week moet wachten voor je 5 pakketjes ondergoed huis hebt!

Sterke punten: heerlijk comfort

gaat heel makkelijk

Sterke punten: Snelle correcte levering, goed verpakt

Prima ik zocht op ten cate ondergoed en deze site zag er betrouwbaar uit!

Sterke punten: Ik wist wat ik moest bestellen, hoefde daarom niet naare en winkel. Verzendkosten werden niet berekend.Geen

Mijn ervaring is prima. Bestellen en verdere afhandeling is prima verlopen.

Score: 2.5

Prima,duurde wat lang!

Sterke punten: Ruime aanbod van produkten

Zeer positief

Score: 3

Sterke punten: Snelheid

Sterke punten: makkelijk en snel

simpel en duidelijk

Sterke punten: snel, gemakkelijk

simpel en duidelijk

Score: 4

Score: 3

Goed artikel was uitverkocht levering duurde langer

Sterke punten: Overzichtelijk en snel

Overzichtelijk en snel

Sterke punten: je kunt zelf door de website alles bekijken en vergelijken met wat je wilt kopen.

zeer goed

Sterke punten: Niks jullie levering is zeer slecht. Communicatie slecht word gezegt levering na 5 werkdagen . Na 15dagen heb nog niks ontvangen. Uit eindelijk moet ik er zelf achteraan bellen.

Slecht na 3 weken nog steeds geen bh ontvangen zelf gebeld was 1 bh van de 2 aanwezig. Deze is opgestuurd nu tot op heden de tweede bh nog steeds niet ontvangen

Score: 5

Prima.

Sterke punten: Snel te vinden wat Ik zocht

Sterke punten: Overzichtelijke site, goede informatie over levering

Professioneel

Sterke punten: Niets bijzonders

Sterke punten: Thuis bestellen en afgeleverd je hoeft de deur niet uit.

Zeer positief

Score: 4.5

Prima, professionele indruk.

Score: 2

Bestelling was als elke andere online winkel, levertijd was max. twee dagen. Duurde uiteindelijk drie weken.

Sterke punten: Gezien de handicap van mijn vrouw is het niet gemakkelijk om naar een fysieke winkel te gaan. Online bestellen lost dat probleem op.

Goed, maar dit keer ging het verwerken en bezorgen van de bestelling minder vlot dan vorige keren.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.