Sterke punten: Ik hoef niet meer naar de Roostenlaan

moeilijk

Sterke punten: Erg veel keus

Zeer goed snelle levering veel keus is niet de eerste keer dat ik wat bestel

Sterke punten: Het gemak

Score: 3

bestellen was geen probleem, dat is meestal zo, maar daarna, ik wacht nog steeds op een ten cate slip. Mailen is een drama,dat lukt niet.

Sterke punten: Makkelijk per internet

Score: 5

Netjes geleverd volgens afspraak

Sterke punten: ik krijg precies wat ik hebben wil

tamelijk eenvoudig

Score: 3

Ik had een bestelling gedaan en er bleef bij staan in verwerking. Na 2 weken niets aangekregen te hebben toch maar eens gebeld.. Kreeg ik te horen dat mijn bestelling pas 4 weken later terug verkrijgbaar was.. Terwijl ik speciaal op internet bestelde omdat ik in de lingeriewinkel dat antwoord ook kreeg. Dus gelieve de klant op de hoogte te brengen dat de wachttijd zolang kan zijn.

Sterke punten: Alles ging heel makkelijk

prima geen enkele nadelige punten te melden

Sterke punten: prima

Sterke punten: Gemakkelijk te bestellen, snelle levering én goede kwaliteit!

De kwaliteit van het bestelde ondergoed is heel goed. En zeer eenvoudig omte bestellen.

Sterke punten: betaling kan achteraf met Afterpay

Sterke punten: Zie hierboven Verder het hoge katoen percentage; er is niks zo vervelend als zweten in je ondergoed

Prima ervaring Duidelijke omschrijving van product Eerlijk tijdspad Goed product

Score: 2

Niet positief: er wordt geadverteerd met ‘voor 16.00 uur besteld is de volgende dag geleverd, maar in mijn geval heeft het 5 dagen geduurd. Waarom is mij niet duidelijk en de track-en- trace gaf ook onvoldoende informatie over waar mijn bestelling was en wanneer het dan zou worden geleverd. Mailtjes aan de klantenservice (via de link op de website) kreeg ik terug met mededeling dat de domein naam (Tencateondergoed-vetex.nl) niet gevonden kon worden.

Sterke punten: Betaling levering

Score: 4.5

Sterke punten: Nette levering in een doos die meteen geschikt is om de eventuele retourzending te vergemakkelijken.

Sterke punten: Gaat snel en makkelijk

Ik had voor 16.00 besteld maar die dag geen track en trace ontvangen, volgende dag gebeld en kreeg te horen dat nog niet bekend was wanneer mijn ondergoed geleverd kon worden. Andere kleur was wel direct beschikbaar. Ik heb hier toen voor gekozen en is gelijk goed geregeld de volgende dag werd het bezorgd .

Sterke punten: Inname VVV cadeaukaart

Bestelling doen verliep prima echter werd de bestelling veel later geleverd. Vrij laat een bericht dat de artikelen niet op voorraad waren en geleverd pas na de beloofde 5 werkdagen. Het e-mail adres van de klantenservice werkt niet.

Sterke punten: Prima product prima pasvorm nu kijken naar de kwaliteit cq levensduur.

Tevreden!

Sterke punten: Duidelijke site en snel in huis

Sterke punten: bij kijn bestelling geen

niet zo best

Sterke punten: makkelijk bestellen

ondergoed besteld. Op de site staat "in voorraad", alleen na de bestelling komt er de andere dag een melding "tijdelijk niet leverbaar". Eerst klanten over de streep halen en dan in de wacht zetten?

Score: 4

Vond het lang duren voordat ik het binnen kreeg. Wel goed dat ik hiervan op de hoogte was gebracht maar die 5 werkdagen wat men aan gaf was veel langer.

Score: 3.5

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.