Sterke punten: gemakkelijk

Score: 4.5

Sterke punten: Snelle levering en goed maatgeving

Sterke punten: Niet de deur uit hoeven en van achter de computer de bestelling goed kunnen doen.

Goed.

Sterke punten: Ik heb de producten die ik wil goedkoop maar verder geen sterke punten

Mijn bestelde producten zijn veel te laat geleverd. Een van de producten was waarschijnlijk niet leverbaar, deze werd zonder enige feedback van de bestelling afgehaald.

Score: 4

Bestellen prima maar levering duurde 1 week; maandag besteld, maandag daarop geleverd. Misschien omdat koningsdag ertussen zat op vrijdag? Ik begreep dat het bedrijf op een halfuur rijden van mijn woonplaats zit, misschien een andere bezorger te contracteren bij korte afstanden? Succes in ieder geval en zeker tot de volgende keer!

Sterke punten: -

Score: 3.5

Het bestellen ging uitstekend, maar als je iets wil ruilen moet je verzendkosten betalen. Dit vinden wij niet fijn, daarom als dit niet veranderd in vrij terug sturen wij niets meer bij tencate zullen bestellen. Bij ander firmás kan het wel zonder retour betaling! vr. gr. B. Kweekel

Score: 3

Voldoende, duurde wel lang voor dat geleverd werd.

Sterke punten: Snelle informatie over het product of het voorradig was. Duidelijk de prijzen vermeld.

Duidelijke website en snelle service.

Sterke punten: alle maten aanwezig en duidelijke keuze overzicht.

fijn online goede ondergoed kopen is super; gelukkig is het bedrijf Vetex hier goed op ingespeeld. een echte aanrader

Score: 4

Bestellen is zeer eenvoudig, helaas was het product niet op voorraad.

Sterke punten: Lekker van af thuis en niet hoeven zoeken of je maar er bij zit. Zeer toegankelijke website

Zeer positief!?

Sterke punten: Geen

Had moeite met bestellen Daarna lang wachten op bestelling

Sterke punten: Gemakkelijkheid.

Duidelijk

Sterke punten: Kwaliteit Comfort

Kwaliteit en comfort prima. Levering duurde een week, terwijl voorraad aanwezig was volgens site. Wel netjes gemeld.

Score: 4

Duidelijke site met goede informatie over de producten. Eenvoudig bestellen en diverse soorten manieren om te betalen.

Sterke punten: Gemak

Ok

Sterke punten: Makkelijke site.

Helaas werd de bestelling niet verzonden. Bij navraag bleek er een fout in het systeem te zitten en werd afgesproken dat het artikel meteen verzonden zou worden en ik een track & trace code zou ontvangen. Helaas ontving ik géén track & trace code. Na een paar dagen wederom een mail gestuurd en mijn ongenoegen geuit. Toen werd er actie ondernomen en werd het artikel verzonden.

Sterke punten: snelle levering

Sterke punten: Zie hierboven

In principe goed. Makkelijke website en lekker snel geleverd. Helaas pasten de T-shirt niet voor mijn zoon. En retourneren is voor eigen rekening dus zal niet snel weer iets bestellen als ik twijfel over de maat

Sterke punten: no comment

Sterke punten: snel en makkelijk bestellen, vlot in huis

prima, al vaker besteld en altijd netjes en snel in huis

Sterke punten: Alles

Merk en kwaliteit

Sterke punten: Zie boven

Positief

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.