Sterke punten: Voordelig

Sterke punten: ALTIJD goede kwaliteit, gemakkelijk bestellen en snel in huis

goed- snel- gemakkelijk

Score: 4.5

Score: 4.5

Perfect, keurig verpakt en het contact over de bestelling verliep soepel.

Sterke punten: Thuis gemak van het zoeken in de totale Ten Cate collectie

Score: 2.5

Sterke punten: Makkelijk.

Goed verzorgd.

Sterke punten: Bestel en betaalgemak

Alles ging prima totdat GLS de levering kwam brengen. Er stond een briefje op mijn deur dat de levering bij de buren afgeleverd kon worden. De besteller negeerde dat en ook een tweede maal. Uw telefoniste heeft er voor gezorgd dat de levering als nog een derde keer werd afgeleverd. Ik stel voor voortaan de artikelen per PostNL te versturen.

Score: 5

Sterke punten: Ik vond de afbeelding op de site en op de doos afwijkend van de werkelijkheid. Pijpjes aan de onderbroken bleken niet zo te zijn

Gewoon goed

Sterke punten: Duidelijk en klantvriendelijk

Sterke punten: Snelle levering èn in het buitenland

Sterke punten: Na 1x hier gekocht te hebben, heb ik daar nog geen mening over

Sterke punten: Bijna geen winkels meer waar je Ten Cate ondergoed kan kopen.

Ervaring vorige keer goed.

Score: 4

Sterke punten: mijn vriend blij met zijn merk onderbroeken

Als zeer goed ik heb nog nooit op internet iets bestelt maar konden nergens aan dit ondergoed komen en helemaal top.

Sterke punten: Assortiment

Retourneren voor eigen kosten helaas. Heb het te grote broekje maar gehouden want retourneren en omruilen voor een maatje kleiner kost de helft van het broekje.

Score: 5

Sterke punten: Snel en goed begeleid

Goed!

Sterke punten: Hopelijk goede kwaliteit. Prima op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling.

Bestellen gaat prima, retourneren geeft onduidelijke informatie en kostte mij zes euro.Dat doe ik dus niet meer.

Sterke punten: snel en correct. Ook keurig dat de vertraagde levertijd even werd gemeld

eenvoudig te vinden en te bestellen.

Score: 3

Het bestellen gaat goed.

Sterke punten: Goede kwaliteit en zorgvuldige levering

Sterke punten: besparing in tijd omdat je geen winkel hoeft te bezoeken.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.