Sterke punten: Duidelijke website, snelle levering

Makkelijke website, snelle keurige levering, leuke acties.

Sterke punten: Toen ik zelf weer had gebeld,was de levering ineens wel snel???

Deze keer niet zo tevreden,duurde erg lang.

Sterke punten: Ga zo door.

als zeer goed

Sterke punten: Ik hoef er niet voor de deur uit

Nog geen ervaring heb pas 1x besteld

Sterke punten: reele omschrijving van het ondergoed. Kwaliteit.

Sterke punten: Alle maten aanwezig

De bestelling was zo geplaats heb alleen erg lang moeten wachten na het betalen op mijn product

Sterke punten: Ik kan de deur niet uit

Sterke punten: GIk had nog een VVV kadokaart die ik kon gebruiken.

Sterke punten: Makkelijk vanuit de huis bestellen

Score: 5

PRIMA VOND het alleen jammer dat de voorraad op was dat ik maar 1 setje kon bestellen

Sterke punten: Geen voordelen, voorraad website klopte gewoonweg niet. Bestelling medio december werd pas derde week januari ontvangen. Slechts een mailtje mogen ontvangen na tweede week.

Onacceptabel wat levering en klantenservice betreft.

Sterke punten: Prima website, alleen geen duidelijkheid over bezorgen pakket. (UPS stuurde wel track en trace code, maar deze werkte niet. Is dat dan slecht van Ten Cate of van UPS? Klantenservice gaf tip om zelf naar afaslpunt te gaan, ondernam dus zelf geen actie om na te vragen bij UPS. Daarin kunnen jullie wel klantenservice verbeteren. Iov de klant vragen het zelf op te lossen, zelf ook actie ondernemen

Sterke punten: Gemak

Prima, geen problemen

Sterke punten: Alle soorten kun je bestellen. In winkel niet.

Sterke punten: Makkelijk te bestellen en de dame die ik 3 x aan telefoon heb gehad was erg vriendelijk

Op zich goed alleen bezorging was onduidelijk en er viel bij track en tracé niets te volgen.

Sterke punten: goed

Sterke punten: lekker makkelijk

Sterke punten: .

Score: 3.5

Sterke punten: Neutraal standpunt.

Voldoende. Al had de "communicatie met de klant" en de "snelheid van verzenden" beter gekund.

Score: 2.5

Makkelijk

Score: 2.5

Bestellen gaat gemakkelijk, maar leveren is drama. Als een deel niet te leveren is, lever dan vast uit wat je wel hebt. Ik zit nu al 3 weken te wachten, terwijl jullie 5 dagen opgeven

Sterke punten: Makkelijk en snel in huis.

Goede ervaring.

Sterke punten: Makkelijk, overzichtelijk

Zeer positief. Voor herhaling vatbaar

Sterke punten: Ruime keuze

Ruime keuze en snelle levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.