Sterke punten: Dat het snel geregeld is andere dag in huis!

Ik kan het nog niet doorgeven,het is nog niet afgehandeld!

Sterke punten: Snel in huis

Prima?

Score: 4

Makkelijk te bestellen.

Sterke punten: lekker vanuit thuis

Sterke punten: goede communitie

heel goed

Sterke punten: Zeer snelle levering.

Sterke punten: het overzichtelijk bekijken van de artikelen om een keuze te maken

uitstekend

Sterke punten: Duidelijke website en snelheid van de levering.

Prima en makkelijke website om iets te bestellen.

Sterke punten: Snel, duidelijk, makkelijk

Sterke punten: precies de punten die ik hierbij heb ingevuld!

Perfect, dit was mijn eerste besteling

Sterke punten: Heldere website, helder bestelproces, goede communicatie over de levering

Eenvoudig en snel bestellen, levering werd netjes aangekondigd. Degelijk verpakt.

Sterke punten: Dat het goedkoper was dan in de winkel.

Score: 5

Kan niet beter.

Sterke punten: Prijs, duidelijke werkwijze

Ik ben zeer tevreden over de 1e kennismaking en afhandeling van mijn aankopen

Sterke punten: Bij het telefonisch contact is goed uitleg gegeven wat er mis was gegaan. Tevens meteen afspraken gemaakt om toch snel te kunnen leveren.

Ik had drie artikelen besteld op 2de pinksterdag. Alleen waren die nog niet geleverd op de vrijdag. Na telefonisch contact te hebben gehad, is mij uitgelegd dat er iets niet goed was gegaan. Dit was volgens Pascaline te weiten aan het nieuwe systeem. Ik heb met haar afgesproken dat zij mijn opmerkingen over deze bestelling zou meenemen. Overigens zijn de producten de maandag erna keurig afgeleverd.

Sterke punten: telefonisch bereikbaar voor advies over de maat

Redelijk goed

Sterke punten: Voorraad

Helaas tegenvallend

Sterke punten: Kwaliteit van de producten zijn super!

Goed op een punt na.mik kreeg een afterpay mail terwijl ik nog geen zending had mogen ontvangen. Ik heb uiteindelijk zelf maar gebeld hoe het zat met mijn bestelling. Dit vind ik wel jammer.

Sterke punten: gemakkelijk en snel

Sterke punten: Dat het 25% korting was op een basisproduct. Vaak is nl Basis niet afgeprijsd of doet niet mee

Sterke punten: Veel keuze

Goed.

Sterke punten: Snel en gemak

Sterke punten: Snelle levering, goedkoop.

Heel goed.

Sterke punten: Je hoeft geen account aan te maken Snelle levering

Uitstekende service. Goed verpakt en zeer snel leveren.

Sterke punten: Super ondergoed!

Ik ben zeer tevreden.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Tencateondergoed.nl

Tencateondergoed.nl is een online winkel die zich richt op hoogwaardige ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. De website biedt een breed assortiment producten, waaronder boxershorts, slips, thermisch ondergoed, loungewear en shapewear. Tencate staat bekend om het gebruik van zachte en duurzame materialen zoals katoen, bamboe en microvezels, wat zorgt voor comfort en een goede pasvorm voor alle leeftijden. De webshop biedt handige diensten zoals gratis verzending en biedt ook voordeelpacks aan voor extra waarde​.