Fijne lange badjas. Kwaliteit hoog. Mooie kleur.

Goed product, snel geleverd, goede communicatie.

Mijn bestelling was er snel. De kwaliteit van het product is prima. De klant wordt goed geïnformeerd zonder overspoeld te worden door mail. Heel efficiënt.

Site is goed te vinden. Site is duidelijk en producten zijn eenvoudig te vinden. Dus wat mij betreft zo doorgaan.

Goede kwaliteit, snelle levering

Positieve ervaring. Product conform aan de beschrijving. Goede prijs/kwaliteit. Snelle verzending.

Weer helemaal in orde van bestelling tot levering!

Alles is weer goed verlopen net als de laatste keer en de artikelen zien er ook heel goed uit.

Bestelling snel ontvangen en netjes ingepakt. Geen problemen!

Mooi product

Snelle levering en geen verzendkosten

Gewoon goed en correct

Goed verpakt geleverd ..alles naar wens

Leveren zo gebeurt, terugbetaling duurt lang

Terugbetaling duurt te lang

goeie service

Vrij snelle en correcte levering - artikelen degelijk verpakt - en toch geen portokosten! Qua service kan dit tellen...

nog niets geleverd ! Wel is er betaald. Gaan uitzoeken waar pakje gebleven is Zolang moet ik wachten

Zie boven

Prima duidelijke website.

Voldoet precies aan mijn verwachtingen.

waarheidsgetrouw

elk gecommuniceerd woord klopt van bestelling tot bezorging

Gewoon goed

Snelle afhandeling

Via Ten Cate was de verzending wel persoonlijker. Zat netjes in een doisje met een kaart.

Makkelijke site, vlotte levering

Eenvoudige website,

Top ervaring

Vlot afgehandeld, prima producten.

teleurgesteld

had 1 item/onderbroek gekocht om uit te proberen .Bij het aandoen voor de eerste maal stelde ik vast dat de achterkant op de poep te ruim zat terwijl de voorkant scheurde. jammer

Vlug

Netjes, vlug.

Ik koop hier wel vaker. Zeer tevreden!

Goed assortiment, snelle afhandeling

Ik heb nu een paar keer een bestelling gedaan. De communicatie is duidelijk en de artikelen zijn snel in huis. De prijs is voordeliger dan in de winkel. Dus Vetex is zeker aan te bevelen. Ik kan geen minpunten bedenken.

helemaal volgens de verwachting!

Helemaal volgens verwachting!

Snel en goed behandeld

Zie boven

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex - ondermode voor iedereen. Bij Vetex kun je terecht voor het hele gezin. Voor ondergoed, nachtmode of badmode en allemaal van grote merken. We hebben een grote voorraad en natuurlijk altijd de beste aanbiedingen. Eenvoudig en snel bestelt met een veilige betaalmethode. Je bestelling wordt gratis en snel bij je bezorgd.