Laden reviews...
249 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen wijzen over het algemeen op snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De meeste bestellingen kwamen snel aan en zagen er prima uit. Sommige klanten geven aan dat de klantenservice sneller op klachten mag reageren. Al met al blijft de ervaring positief en betrouwbaar.
Tevrede klant
Joure
22 June 2026
Annette
Haaksbergen
Altijd snel, fijne service, nooit problemen!
Ankie
Schipluiden
Inderdaad de andere dag had ik het in huis dik tevreden bestel daar de volgende keer weer
M
Waalwijk
zie boven
Femmie
AMERSFOORT
je lichaam verandert maar ik blijf trouw aan ten cate high leg onderbroeken alles zit er netjes in en ze blijven lang mooi
20 June 2026
JSJ
MIDDELBURG
De slips zijn in orde en daar gaat het uiteindelijk om. Maar de verpakking was helemaal gescheurd, de slips puilden eruit. Geen aantrekkelijk pakje om thuis te krijgen.
15 June 2026
Ria
Hardenberg
Snelle en juiste levering!
Wynus
Helmond
Heel eerlijk: ik was een beetje sceptisch n.a.v. een aantal eerdere reviews, maar ik had mijn bestelling binnen 2 dagen in huis, keurig verpakt. Ik ben dus echt super tevreden! Goede prijzen ook! Ik heb niet met de klantenservice te maken gehad, dus daar kan ik geen oordeel over geven en dat is waar de meeste negatieve reviews betrekking op hebben.
Julien
Wintelre
NEL
Groot-Ammers
Netjes geleverd. Precies volgens bestelling en verwachting. Prettig bij afhaalpunt. En lekker snel volgens de afspraak.
Leon
Zie boven
13 June 2026
Rieks
Westerbork
snelle bediening en correct verpakt
12 June 2026
Francis
TONGEREN
Duidelijke site
12 June 2026
Ada
Wijk en Aalburg
Ik ben blij verrast met de nette snelle service en betrouwbare merken voor een mooie prijs. Voor herhaling vatbaar.
11 June 2026
Sandra
Groningen
Heel tevreden bestelling werd snel geleverd
11 June 2026
Marjoke
Yerseke
Was wat mis met mijn bestelling werd direct opgelost !
A M
...
Aankoop in de middag gekocht, maar niet de volgende dag geleverd helaas.
Mirjam
Ommen
Een supersnelle en correcte aflevering
Suzy
Antwerpen
Snelle levering en product zoals verwacht
Gerda
Veenendaal
Alles in orde
Mark
Lint
Goed keus.
M
Ede
Vetex - ondermode voor iedereen.
Bij Vetex kun je terecht voor het hele gezin. Voor ondergoed, nachtmode of badmode en allemaal van grote merken. We hebben een grote voorraad en natuurlijk altijd de beste aanbiedingen. Eenvoudig en snel bestelt met een veilige betaalmethode. Je bestelling wordt gratis en snel bij je bezorgd.
Cookweg 14
4462 HE Goes