Sterke punten: Helaas geen

Niet zo tevreden. Na de bestelling, geen bevestiging of verdere info.telefonisch zijn ze niet te bereiken.

Sterke punten: goed georganiseerd

Sterke punten: Snelle levering

Makkelijk bestellen snel afrekenen en supersnel bezorgen.

Sterke punten: nee

niet alles wordt tegelijkertijd geleverd,is niet de eerste keer

Sterke punten: Snelle levering.

Goede webshop en snelle levering.

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: Mail na bestelling, goed verpakt en snel verzonden. Goede producten.

Zeer goede ervaring

Sterke punten: Nette oplossing van een foutje

Goed product en mooie prijs. Klein foutje bij bestelling, maar ongelooflijk snel opgelost en een item nagestuurd binnen 1 dag.

Sterke punten: Nvt

Geen klachten dus Prima

Sterke punten: Keuze

Veel keus en goede prijs

Prima. Snelle levering

Sterke punten: Prijs en snelle levering

Sterke punten: Snelle verwerking en verzending.

Alles top. Dank!

Sterke punten: Nvt

Snelle bezorging.

Sterke punten: De bestelling en bezorging verliep prima De retourzending is een drama via Returnista/DHL

Goed en niet goed, zie toelichting hieronder

Sterke punten: Genoeg keuze

Heel makkelijk bestellen, en fijne mogelijkheid om ergens op te halen

Sterke punten: correct levering

bestelling is correct verlopen

Sterke punten: Niet van toepassing

Alles naar wens, tevreden

Sterke punten: Grote keuze en snelle levering.

Alles prima verlopen. Ik raad dit bedrijf aan.

Sterke punten: X

Sterke punten: N.a.v. vraag over het soort product duidelijke uitleg en ook wel of niet geschikt voor mij.

Positief en duidelijke info over het product

Sterke punten: Zelf retour uitprinten en wegbrengen naar DHL punt

Het bestelde artikel was er niet, er werd een ander artikel opgestuurd, stond verkeerd op de website

Sterke punten: Niet van toepassing

Prima.

Sterke punten: Brede collectie tegen goede prijs.

Heb voor de eerste keer een proefbestelling geplaatst. Alles goed gegaan. Toen een 2e bestelling met een kortingscode ( NK220B omdat ik me aangemeld heb voor de nieuwsbrief) werkt niet! Bestelling staat in mijn account te wachten op werkende kortingscode. Hoe verder?

Prima , snelle levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

klantenservice@drogist.nl

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.