Sterke punten: Doe zo verder

Sterke punten: Het besteltraject werkt goed

Helaas ontving ik niet wat ik had besteld. Ik belde natuurlijk direct kreeg te horen dat alle medewerkers in gesprek waren en na lang wachten de voicemail ipv een medewerker aan de lijn. Heb een bericht ingesproken en vervolgens ook nog met de klantenservice gemailed, dit hele verhaal ook daar per mail gedaan. Tot op vandaag heb ik geen reactie gekregen! Niet op de voicemail en niet op de mail aan de klantenservice! Ik heb ook nog steeds niet ontvangen wat ik heb besteld!

Sterke punten: Grote veelzijdige collectie

2x iets besteld en tevreden

Sterke punten: Geen

Helaas geen goede ervaring. Jammer dat als je 2x het zelfde besteld dat je er maar 1 krijgt. En dan leest dat de 2e bestelling na wordt geleverd. En dat je na een week dan weer leest dat het hele maal niet komt en dat je 2 weken op je retour geld moet wachten. Misschien nog eens goed kijken naar je voorraad en je site aanpassen op de werkelijke voorraad. Groetjes Martin

Sterke punten: Nvt

Sterke punten: alles

Helemaal top, snelle levering, producten zijn zoals beschreven

Sterke punten: Goed afgeleverd

Sterke punten: Nee

Probleemloos

Sterke punten: Als je vraagt voor katoen, krijg je de 100% katoen bovenaan en de mixen meer onderaan.

Goede kwaliteit van pyama, snelle levering.

Sterke punten: Snelle levering, product zoals verwacht

Sterke punten: Gewoon goed! En ook nog eens 20% korting

Alles makkelijk kunnen bestellen, duidelijke webshop

Sterke punten: .

Sterke punten: .

Wat ik jammer vind is dat ik eenverkeerde kleur heb besteld en er gelijk een mail achteraan heb gestuurd. Krijg ik pas een reactie als ik het product al heb dat ik het mag retour sturen. Maar retour sturen kost serieus geld. Dan maar verplicht houden. Ik ben er niet blij mee.

Sterke punten: Ruim van opzet, ruim assortiment en snelle levering.

Ruim van opzet, snelle levering en zo nu en dan een ict hapering bij bestelproces

Sterke punten: Nvt

Nee

Sterke punten: alles is goed

prima services snelle levering

Sterke punten: Ruime keuze, snelle levering!

Zeer goed!

Sterke punten: Snelle levering

Prima levering

Sterke punten: door fout van DHL was de bestelling terug naar Vetex, toen ik contact met Vetex opnam werd direct gezegd dat het aankoopbedrag werd teruggestort, ik wilde nl geen nieuwe zending via DHL, andere bezorger kon helaas niet. Hetbedrag stond de volgende dag weer op mijn rekening

Prima ervaring

Sterke punten: Groot assortiment, duidelijkheid omtrent maten

Sterke punten: Snelle en vriendelijke levering

Sterke punten: Snelle levering

uitstekend

Sterke punten: geen ervaring

Geen opmerkingen

Sterke punten: Goede producten, snelle levering.

Sterke punten: heel snel...word 24/7 en ook op zondag gewerkt .chapeau

heel goed

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.