Sterke punten: Niet van toepassing

Sterke punten: Goede acties

Sterke punten: SUPER service

Sterke punten: Bestelling. Verliep via Praxis

Bestelde materiaal gebroken ontvangen

Sterke punten: Snelle levering en makkelijk om te bestellen.

Supersnelle levering

Sterke punten: Duidelijkheid over acties, snelle levering

Super snelle levering en n prima prijs. De 3+1 actie van sloggi werd korting gewoon per stuk verrekend. Dus geen nadeel als je er maar 1 zou bestellen

Sterke punten: Gewoon goed gewoon.

Prima website. Geen loze beloften. Duidelijk aanbod. Foto's en omschrijving kloppen. Gewoon goed. Niets veranderen.

Sterke punten: Weet ik niet

Keurig netjes

Sterke punten: Vlugge levering

Goede ervaring

Sterke punten: snelle levering

uitstekend

Sterke punten: Snelle verzending

Sterke punten: Betrouwbaar

Prima. Goede producten, snelle levering.

Sterke punten: Snelle levering!

Sterke punten: Wordt netjes te woord gestaan

Goede, snelle levering; vragen worden netjes beantwoord

Sterke punten: Soepkommen waren goed verpakt. Leuk dat er een aardig kaartje en cadeautje bij zat.

Prima.

Sterke punten: levering

simpel te bestellen, snelle levering

Sterke punten: Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Snelle service. Jammer dat er nog producten via Google te vinden zijn waarbij staat dat ze nog voorradig zijn maar dit in werkelijkheid niet zijn.

Sterke punten: Alleen maar

Prima bedrijf

Sterke punten: Gebruiksvriendelijke software. Mooie prijs en kwaliteit

Vanaf bestelling t/m snelle levering alle lof.

Sterke punten: Snell verzending

Slecht. Omschrijving kwam niet overeen met het geleverde artikel. Hierdoor heb ik het product geretourneerd, maar daar moest ik zelf nog de kosten voor betalen.

Sterke punten: snel en goed

uitstekend

Sterke punten: Nvt

Sterke punten: Snelle levering

Alles is naar wens verlopen

Sterke punten: Snelle service en redelijke prijs

Snelle dienstverlening voor een redelijke prijs

Sterke punten: Snelle levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.