Sterke punten: Groot assortiment

Groot assortiment snelle levering

Sterke punten: Veel keus in bekende merken

Sterke punten: Goede site

Klasse! Snelle levering, goede service

Sterke punten: Snelle levering

Snelle levering??

Sterke punten: Duidelijk behulpzaam vriendelijk

Sterke punten: Informatie voorziening na de bestelling

Onjuiste of geen voorraad informatie op de site waardoor je producten koopt en betaalt die niet kunnen worden geleverd.

Sterke punten: Nvt

Gemakkelijk bestellen en netjes bezorgd, soms duurt het alleen langer eer het bezorgd wordt

Sterke punten: Vriendelijk

De spullen waren niet op voorraad, levering met ruim een week vertraagd

Sterke punten: Prima

Goede levering

Sterke punten: Grote vollectie

Prma

Sterke punten: Zie bovenstaande

Ik moest wel 5 weken wachten om dat het niet meer in voorraad was bij jullie. Maaaaaaaar ik werd elke week herinnerd dat het niet vergeten was en zodra het weer in voorraad was het opgestuurd zou worden. DUS TOP ?

Sterke punten: snelle levering

snelle levering, keurig verpakt

Sterke punten: Wordt goed geïnformeerd over zending van het bestelde.

Snel een goed product gekregen

Sterke punten: Prima

Prima doe al jaren aankopen

Sterke punten: Voor mij geen

Een keer en geen tweede keer

Sterke punten: Excellent

Par un comparatif de sites internet

Sterke punten: Regelmatig informeren

Fijne ervaring

Sterke punten: duidelijke informatie

alles prima

Sterke punten: Goede producten op de site en redelijke prijzen

Wij moeten helaas telkens erg lang wachten voordat we onze gehele bestelling(en) ontvangen. Dat komt omdat Vetex producten om haar site zet die niet voorradig zijn en deze dienen dus te worden nabesteld. Dat gaat dus elke keer lang duren....

Sterke punten: Is goed

Was heel goed

Sterke punten: Duurde erg lang voor de bestelling er was

Erg lang moeten wachten op bestelling

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: Snel

Prima bedrijf

Sterke punten: Snelheid levering

Prima organisatie

Sterke punten: Goede en snelle verwerking. Prima kwaliteit. Kon ten cate .

Heel goed.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.