Sterke punten: regelmatige vermelding dat de levering niet komt.

Er is een grote discrepantie tussen de website en de uiteindelijke levering. Op de website wordt nl niet vermeld dat het te bestellen produkt niet leverbaar is of een bijzonder lange levertijd heeft.

Sterke punten: Niet gesproken, weet het niet

Goede producten

Sterke punten: x

x

Sterke punten: Prijs kwaliteit

Oké

Sterke punten: Meedenken en actief een oplossing zoeken bij problemen

Zending was kwijtgeraakt bij koeriersbedrijf. Vetex dacht mee en handelde dit adequaat af; ontving even later alsnog de bestelde artikelen.

Sterke punten: belofte waar gemaakt qua levering ondanks drukte

zeer prettig en ondanks drukte levering zeer snel zoals beloofd volgende dag bezorgd.

Sterke punten: kon het juiste artikel bestellen die ik al jaren draag.

snel en correct afgeleverd,

Sterke punten: Ga zo door

Heel makkelijk

Sterke punten: Geen

Bestelling na 10 dagen nog niet ontvangen. Wel betaald. Onvriendelijke medewerker aan de telefoon. Wordt steeds beloofd dat het wordt opgestuurd. Mail gestuurd,telefonisch contact gehad.

Sterke punten: Niet bekend

Duurt lang, ruim twee weken op mijn spullen moeten wachten

Sterke punten: goed product

23 november 2020 bestelling gedaan en betaald, product zou volgende werkdag geleverd worden, helaas!!!! levering kwam pas ?op 14 december. Wel bericht ontvangen van de vertraging, maar als je 20 dagen i.p.v. 1 dag pas levert, mag er best een extra aanbieding geboden worden bij een volgende bestelling?

Sterke punten: Heel belangrijk geen verzendkosten!

Goede producten

Sterke punten: ten cate is gewoon voor mij de best passende slip

ik koop al jaren ten cate of vroeger sloggie slips toen nog verkrijgbaar in de Ven D maar daar die niet meer in Middelburg is ben ik online gaan kopen bevalt me prima

Sterke punten: Krijgen alleen maar mails binnen

Niet tevreden

Sterke punten: Duidelijke website

Sterke punten: Groot assortiment

Oké

Sterke punten: Prijs, Levering, assortiment

Mooie korting beter dan op Bol. Dus was een makkelijke keuze. Producten zijn prima ontvangen en snel.

Sterke punten: Nog geen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen !!!

Sterke punten: Snelle reactie via mail

Goede ervaringen,alleen bezorging via GLS laat te wensen en over!!!

Sterke punten: Betere info over levertijden op de site.

Bestellen gaat makkelijk. Leveringen zijn al een aantal keer erg moeizaam

Sterke punten: Komt beloofde na

Goed. Vlotte afhandeling

Sterke punten: Goede kwaliteit en service

Prima ervaring.

Sterke punten: Ik had zelf een fout gemaakt in het adres. Het bedrijf was via de mail en telefonisch heel goed bereikbaar. Mijn bestelling is keurig op tijd netjes bij mij bezorgd. Helemaal top

Zie hiervoor beschreven

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.