Sterke punten: Veel uitzoek

Redelijk

Sterke punten: Geen contact met klantenservice gehad

Snel en correct

Sterke punten: Nou ik had verwacht dat ze wat vriendelijker zou zijn en wat begrip

Goed en snel

Sterke punten: Snel

Duidelijk, snel.

Sterke punten: Snel

Goec

Sterke punten: gaat gewoon goed

Goed maar als dit iedere keer na een bestelling komt dan doe ik het niet meer invullen. Jullie zijn niet de enige.

Sterke punten: Hofiert aanbieding

Alles naar tevredenheid

Sterke punten: Prima website, goede communicatie. Goede producten en aanbiedingen

Prima bedrijf

Sterke punten: Altijd correct conform bestelling

Altijd goed en correct, in deze drukke tijd duurde het net even langer maar dat is voor ons geen probleem.

Sterke punten: Goed onthaazl , vriendelijk , gedienstig !

Stipt , in orde . Met zorg verpakt .

Sterke punten: Duidelijke website

Duidelijke web site alles keurig ontvangen

Sterke punten: Groot assortiment, scherpe prijzen, toch nog snel geleverd ondanks de black friday drukte

Sterke punten: Goede communicatie

Prima prijs- kwaliteitverhouding!

Sterke punten: ruime keuze,snelle levering

uitstekend

Sterke punten: Zeer vriendelijk

Snel en goede kwaliteit.

Sterke punten: Prima pyjama

Goede service en op tijd geleverd

Sterke punten: 8

Sterke punten: Veel mooie producten en goede prijs/ kwaliteit

Goede ervaringen

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: kwaliteit

Goede kwaliteit,lekker warm,ben benieuwd of het huispak na het wassen ook net zo mooi blijft.

Sterke punten: Duidelijke site

Netjes afgeleverd

Sterke punten: niet bekend

niet goed

Sterke punten: goed

gewoon goed

Sterke punten: Duidelijke website, met redelijk vaak aanbiedingen

Duidelijke website, snelle levering en een goed product

Sterke punten: Goed te overziene webinterface

Snelle en correcte levering.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.