Sterke punten: goed product

23 november 2020 bestelling gedaan en betaald, product zou volgende werkdag geleverd worden, helaas!!!! levering kwam pas ?op 14 december. Wel bericht ontvangen van de vertraging, maar als je 20 dagen i.p.v. 1 dag pas levert, mag er best een extra aanbieding geboden worden bij een volgende bestelling?

Sterke punten: Heel belangrijk geen verzendkosten!

Goede producten

Sterke punten: ten cate is gewoon voor mij de best passende slip

ik koop al jaren ten cate of vroeger sloggie slips toen nog verkrijgbaar in de Ven D maar daar die niet meer in Middelburg is ben ik online gaan kopen bevalt me prima

Sterke punten: Krijgen alleen maar mails binnen

Niet tevreden

Sterke punten: Duidelijke website

Sterke punten: Prijs, Levering, assortiment

Mooie korting beter dan op Bol. Dus was een makkelijke keuze. Producten zijn prima ontvangen en snel.

Sterke punten: Groot assortiment

Oké

Sterke punten: Betere info over levertijden op de site.

Bestellen gaat makkelijk. Leveringen zijn al een aantal keer erg moeizaam

Sterke punten: Nog geen

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet binnen !!!

Sterke punten: Snelle reactie via mail

Goede ervaringen,alleen bezorging via GLS laat te wensen en over!!!

Sterke punten: Veel uitzoek

Redelijk

Sterke punten: Komt beloofde na

Goed. Vlotte afhandeling

Sterke punten: Goede kwaliteit en service

Prima ervaring.

Sterke punten: Ik had zelf een fout gemaakt in het adres. Het bedrijf was via de mail en telefonisch heel goed bereikbaar. Mijn bestelling is keurig op tijd netjes bij mij bezorgd. Helemaal top

Zie hiervoor beschreven

Sterke punten: Geen contact met klantenservice gehad

Snel en correct

Sterke punten: Nou ik had verwacht dat ze wat vriendelijker zou zijn en wat begrip

Goed en snel

Sterke punten: Hofiert aanbieding

Alles naar tevredenheid

Sterke punten: Prima website, goede communicatie. Goede producten en aanbiedingen

Prima bedrijf

Sterke punten: gaat gewoon goed

Goed maar als dit iedere keer na een bestelling komt dan doe ik het niet meer invullen. Jullie zijn niet de enige.

Sterke punten: Snel

Duidelijk, snel.

Sterke punten: Snel

Goec

Sterke punten: Altijd correct conform bestelling

Altijd goed en correct, in deze drukke tijd duurde het net even langer maar dat is voor ons geen probleem.

Sterke punten: Groot assortiment, scherpe prijzen, toch nog snel geleverd ondanks de black friday drukte

Sterke punten: Goede communicatie

Prima prijs- kwaliteitverhouding!

Sterke punten: ruime keuze,snelle levering

uitstekend

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex - ondermode voor iedereen. Bij Vetex kun je terecht voor het hele gezin. Voor ondergoed, nachtmode of badmode en allemaal van grote merken. We hebben een grote voorraad en natuurlijk altijd de beste aanbiedingen. Eenvoudig en snel bestelt met een veilige betaalmethode. Je bestelling wordt gratis en snel bij je bezorgd.