Sterke punten: Klantenservice

Vlotte klantenservice. Vlotte levering.

Sterke punten: Gemakkelijk in gebruik

Eerste indruk is goed

Sterke punten: Goeie websitte

Vlotte levering en afhandeling

Sterke punten: Collectie!

Sterke punten: Informatievoorziening bij vertraging levering

Ondanks enige vertraging door voorraadtekort keurig geleverd

Sterke punten: Mooi product

Weinig informatie gekregen over de levering

Sterke punten: Goed hoe u de klant op de hoogte houd

Het bestelde was er later dan jullie op de website vermelden, dit vind ik erg vervelend.

Sterke punten: Netjes en snel afgehandeld

Sterke punten: Alles prima

Snelle levering goed spul

Sterke punten: Alles goed

Gemakkelijk

Sterke punten: Makkelijke website, goede aanbieding

Makkelijk

Sterke punten: Nee

Sterke punten: Nee

Prima te doen

Sterke punten: Product. Heren zakdoed

Sterke punten: .

Sterke punten: Geen

Zaken besteld die niet of na lange tijd bezorgd worden. Geen bericht als iets veel langer duurt.

Sterke punten: Snelle levering naar afhaalpunt

Sterke punten: Goede kwaliteit.

Dit is de 2de maal dat ik iets bestel bij Vetex en 2x loopt er iets mis met de levering. Dit vind ik zeer jammer aangezien de kwaliteit van jullie producten zeer goed is.

Sterke punten: Geen idee

Na bestelling blijkt dat niet alles geleverd kan worden. Op de site blijkt na 2 x checken dat alles gewoon op voorraad is, ook na 1 en 2 weken na de bestelling. Op emails word niet gereageerd. Erg jammer en klantonvriendelijk. Uiteindelijk na ruim 3 weken alles ontvangen.

Sterke punten: Duidelijke website

Veel te lange levertijd. Op website stond aangegeven dat het product gewoon geleverd kon worden, maar na bestelling bleek het niet voorradig te zijn. Moest door Vetex bij leverancier besteld worden. Dit zou ongeveer 5 dagen duren. Het duurde uiteindelijk 2 weken.

Sterke punten: Goede aanbiedingen, snelle verzending

Heel tevreden.

Sterke punten: Overzichtelijk en informatief

Geen opmerkingen

Sterke punten: Assortiment

Leuk assortiment maar niet klaar voor leveren

Sterke punten: goedkoop en goed kwaliteir

snelle verzending zelfs naar Belgie, ik had een mail gestuurd en meteen een antwoordje terug : super

Sterke punten: kwaliteit materiaal

Middelmatig

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.