Sterke punten: gewoon ok

Zeer vlot mijn bestelling gekregen.

Sterke punten: Snelle levering

Sterke punten: Mooie producten

Sterke punten: Website prettig in gebruik

Makkelijk bestellen, goede informatie tijdens proces

Sterke punten: Afhandeling

Prettig bedrijf, met een naïeve houding ten opzichte van de duitse markt

Sterke punten: Geen

Status van pakket stond 'geleverd' (met GLS) maar niet ontvangen. Van Vetex kreeg ik bericht dat ze het 'vervelend' vonden, maar verder niets. Ben dan zelf maar op zoek gegaan. Was geleverd in een ander dorp, zelfde straatnaam.

Sterke punten: goed bereikbaar, ook telefonisch / email en toch nog redelijk snel geleverd gezien deze bijzondere tijden, 'k had ongeveer gelijktijdig bij CenA spijkerjack besteld, en dat duurde maar liefst 15 werkdagen, hier bij Vetex binnen 3 werkdagen in huis.

goed, toppie!

Sterke punten: weet niet

Matig, komt zelden op tijd aan zelfs voor de coronacrisis. Maar ik neem er genoegen mee.

Sterke punten: Kwaliteit van de producten

Prima, goede producten. Prijs is hoog in vergelijking met andere aanbieders.

Sterke punten: klantvriendelijk over mail en telefoon, ondanks dat je denkt dat het artikel niet bij Vetex op voorraad is, wordt deze toch bij de fabrikant nabesteld.

Op de website wordt aangegeven dat het artikel voorradig is, terwijl dat niet zo is. Dat wil zeggen dat Vetex het artikel bij de fabrikant moet bestellen. Hierdoor is de levertijd meer dan een maand. Je krijgt wel netjes in het begin dat er een vertraging in de levering is, maar niet hoeveel, en vervolgens word je over het verdere verloop niet meer op de hoogte gehouden. Pas als het artikel wordt verzonden krijg je een bericht. Je moet er dus zelf achteraan om te informeren hoe de stand van zaken met levering er voor staat.

Sterke punten: Nee

Helaas te laat geleverd. Dus kon niet mee als kado!

Sterke punten: Prima product, vriendelijke klantenservice

Sterke punten: Geen oordeel

Het heeft heel lang geduurd voordat de spullen geleverd zijn. Basic maxi slips (zwart) vielen klein uit.

Sterke punten: Goede producten, shoppen en betalen verlopen prima.

De eerste keer heel goed, tweede bestelling minder. Lang in de wacht als je de klantenservice belt en ik werd niet echt vriendelijk te woord gestaan.

Sterke punten: Fijn product

Levering zoals aangegeven

Sterke punten: n.v.t

Laconiek

Sterke punten: Breed assortiment, goede website, ook deel van account, snelle, gratis levering

Goede site, snelle levering

Sterke punten: goed

goed op tijd

Sterke punten: Netjes geleverd.

Prima service. Bij

Sterke punten: Snelle levering, ondanks de corona omstandigheden

Sterke punten: Overzichtelijke website

Aangenaam

Sterke punten: Niet van toepassing

Retour wordt niet afgehandeld

Sterke punten: Ik kreeg alles geleverd redelijk op tijd.

Makkelijk en goede keuze.

Sterke punten: Goed

Sterke punten: Gratis verzenden

Heel fijn bedrijf doen wat ze beloven

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex - ondermode voor iedereen. Bij Vetex kun je terecht voor het hele gezin. Voor ondergoed, nachtmode of badmode en allemaal van grote merken. We hebben een grote voorraad en natuurlijk altijd de beste aanbiedingen. Eenvoudig en snel bestelt met een veilige betaalmethode. Je bestelling wordt gratis en snel bij je bezorgd.