Sterke punten: Snelle levering naar afhaalpunt

Sterke punten: Goede kwaliteit.

Dit is de 2de maal dat ik iets bestel bij Vetex en 2x loopt er iets mis met de levering. Dit vind ik zeer jammer aangezien de kwaliteit van jullie producten zeer goed is.

Sterke punten: Geen idee

Na bestelling blijkt dat niet alles geleverd kan worden. Op de site blijkt na 2 x checken dat alles gewoon op voorraad is, ook na 1 en 2 weken na de bestelling. Op emails word niet gereageerd. Erg jammer en klantonvriendelijk. Uiteindelijk na ruim 3 weken alles ontvangen.

Sterke punten: Duidelijke website

Veel te lange levertijd. Op website stond aangegeven dat het product gewoon geleverd kon worden, maar na bestelling bleek het niet voorradig te zijn. Moest door Vetex bij leverancier besteld worden. Dit zou ongeveer 5 dagen duren. Het duurde uiteindelijk 2 weken.

Sterke punten: Goede aanbiedingen, snelle verzending

Heel tevreden.

Sterke punten: goedkoop en goed kwaliteir

snelle verzending zelfs naar Belgie, ik had een mail gestuurd en meteen een antwoordje terug : super

Sterke punten: Overzichtelijk en informatief

Geen opmerkingen

Sterke punten: Assortiment

Leuk assortiment maar niet klaar voor leveren

Sterke punten: geen

1e keer een bestelling geplaatst in december 2019 wacht nu nog altijd op een nalevering. ik moet telkens mailen en bellen dit bedrijf kan geen contact opnemen met de fabrikant . we zitten nu al bijna 2 mnd verder en nog altijd geen reactie wanneer de levering plaatsvind. Nu heb ik het geannuleerd en moet nog eens €3.50 betalen terwijl ik al leveringskosten heb betaald. waardeloos bedrijf. mvg fam. Bemelmans/ luckers

Sterke punten: kwaliteit materiaal

Middelmatig

Sterke punten: Overzichtelijk en snelle levering

Heel gemakkelijk bestelling plaatsen . U wordt keurig op de hoogte gehouden waar het product zich bevindt en wanneer het aankomt. Prima

Sterke punten: correcte info

correct behandeld en geinformeerd

O. K.

Sterke punten: Hulpvaardig en vlotte afhandeling

Bellen bestellen en geleverd in goede harmonie Goed

Sterke punten: x

Mooi, voordelig en snel

Sterke punten: Snel, verpakking netjes.

Top! Keurig, snel.

Sterke punten: Stipte levering

Erg prettig

Sterke punten: Op dit moment heb ik die niet...……………..

Levering (pantysokjes) duurt veel te lang, 12 jan besteld en vandaag, 29 jan is bestelling nog steeds niet compleet afgeleverd. En bedrijf stuurt al enquete voordat slotlevering is afgeleverd.

Sterke punten: Neutraal

Neutraal

Supersnel

Sterke punten: ruim assortiment

oké, nog geen slechte ervaringen mee gehad

Sterke punten: -

Eenvoudig besteld en snel geleverd.

Sterke punten: Nvt

Snel

Sterke punten: Accuraat

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex - ondermode voor iedereen. Bij Vetex kun je terecht voor het hele gezin. Voor ondergoed, nachtmode of badmode en allemaal van grote merken. We hebben een grote voorraad en natuurlijk altijd de beste aanbiedingen. Eenvoudig en snel bestelt met een veilige betaalmethode. Je bestelling wordt gratis en snel bij je bezorgd.