Score: 1

Het bestellen ging vlot, daarna ging niets meer zoals het hoort.

Score: 1.5

Een bestelling plaatsen gaat zeer snel en gemakkelijk. Alle artikeln direct leverbaar. Men betaald en daarna krijgt men pas een email dat er bepaalde artikelen van de bestelling niet in voorraad zijn. Met de vermelding dat deze besteld worden en na maximum 5 werkdagen weer in voorraad zijn. 7 Dagen verder, geen nieuws. Geen contact kunnen krijgen met klantendienst. Zeer ontevreden! De bestelling werd namelijk via bpost gestuurd naar mijn thuisadres (was niet thuis dus moest het in een andere gemeente gaan halen) terwijl ik had aangevraagd bij de bestelling voor levering in afhaalpunt dicht bij mij in de buurt. Jammer

Sterke punten: Nee

Oke

Score: 3.5

Prima ervaren! Zoals het behoort te gaan bij een bestelling.

Als zeer goed

Score: 3.5

Matig. Heb lang op levering moeten wachten.

Sterke punten: Nee.

prima, ik wacht alleen nog op mijn geld ivm retourzending...

Sterke punten: nog niet ondervonden.

Het was niet positief en gemakkelijk. Zeer verwarrend allemaal.

Score: 5

Goede communicatie en snelle levering.

Sterke punten: Snelle levering

Eenvoudig te vinden en nakkelijk

Score: 0.5

Niet goed. Heb 3 weken gewacht op bestelling en nog niets ontvangen! Uiteindelijk bestelling geannuleerd. Indien een artikel niet te leveren is dan dit vermelden op website. Voorkomt heel veel ergernis

Sterke punten: wordt geinformeerd over de vertraging in de bestelling

Sterke punten: Snelheid van levering

Heel goed.

Sterke punten: Neen, maar toch klantvriendelijk

Mijn eerst bestelling loopt totaal in het honderd. Kon korting niet in mindering brengen, een medewerkster heeft dit opgelost, waarvoor mijn hartelijke dank. Mijn bestelling is naar een verkeerd afhaalpunt verzonden, naar een postkantoor in Nieuwerkerken in de provincie Limburg in plaats van zoals door mij gevraagd naar een afhaalpunt in Aalst (Presse Shop, Kattestraat 73, 9300 Aalst) in de provincie Oost-Vlaanderen. Mijn pakket blijft ter beschikking in verkeerd postkantoor tot 25 september en dan pas keert het naar Vetex terug en dan moet het nog naar mij verstuurd worden. Ik hoop mij bestelling van 1 september tegen 1 november te ontvangen...

Sterke punten: Goede sortering.

Goed.

Sterke punten: Nee, alles oke

Score: 5

Prima, alles was duidelijk en toen mijn artikel niet op voorraad was kreeg ik een email met de mededeling dat het opnieuw was besteld en dat ik bericht kreeg als het werd verstuurd. En het was goed verpakt.

Sterke punten: de wijze van afhandelen

zeer prettig

Sterke punten: Duidelijke foto en omschrijving product

Goede ervaring

Score: 4

Prima service en snelle reactie bij problemen.

Eenvoudig overzichtelijk

Heel goed. Snelle levering

Sterke punten: Snelle levering

Bestellen ging snel bezorgen ook klacht beantwoorden gebeurde niet

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.