Score: 5

Snelle levering, goede aanbieding, gewoon top!

Sterke punten: Had mail gestuurd omdat er defect aan artikel zat en of ik dan nog iets bijzonders moest doen bij retourneren. Maar niets gehoord. Toen maar zelf retour gestuurd met briefje erbij.

Prima👍🏻

Sterke punten: Snelle levering zonder bezorgkosten!

Sterke punten: Vriendelijke dame aan de telefoon toen ik belde waar de bestelling bleef

Score: 1

Matig

Sterke punten: Nog niet

Zag te laat dat het een behoorlijke tijd doet voor je het bestelde hebt. Anders had ik het besteld

Beste ever

Sterke punten: leuke aanbieding

Goed bedrijf, gemakkelijk de bestelling kunnen invullen.

Score: 2.5

eenvoudig

Score: 1

De belofte levering de volgende dag is totaal niet nagekomen. Na zes(!) dagen mochten wij het pakket pas ontvangen. Eerder navraag gedaan maar de bezorger mag er vijf dagen over doen. Dat kan ik niet rijmen met belofte tot levering de volgende dag.

Sterke punten: Nee

Score: 5

De Tankini die ik besteld had, had ik binnen 3 dagen in huis. Helaas moest ik de tankinislip Retour sturen omdat hij veel te groot was, helaas heb ik nog geen bericht over de retour! Zaterdag jl meteen retour gestuurd.

Sterke punten: -

Score: 3

Makkelijk

Sterke punten: alles verliep vlot

alles verliep OK

Score: 3

Niet zo snel geleverd als aangegeven wordt op de site. Bestelling uiteindelijk netjes geleverd.

Score: 1.5

Niks

Sterke punten: nee

Goed zonder problemen

Sterke punten: Overzichtelijke site..

Snelle en duidelijke levering.

Sterke punten: GEWOON PRIMA

PRIMA

Score: 5

Prima service. Alleen het retourneren en verwerken van retouren was erg traag. De reden hiervan werd keurig doorgegeven, dus dat vind ik erg netjes

Sterke punten: Prima product

Eerste keer wat traag, maar product is goed, nu weer besteld maar na vandaag gemaild eindelijk bericht dat het aangeboden is bij transporteur

Score: 3.5

beetje koel.

Score: 3.5

soepel

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.