Sterke punten: Goede service en makkelijk om online tebestellen

Goed en snelle levertijd

Sterke punten: Veelzijdigheid aan producten

Score: 5

Sterke punten: Snelle levering, mooie producten

Mooie producten, goede prijs, retourzenden prijzig en veel werk.

Sterke punten: Supersnelle levering

Sterke punten: Nee.

Prima, behalve het retour zenden. Zie onderaan.

Sterke punten: Nvt

Score: 4

Het bedrijf reageert snel op een mail. Alleen hebben ze de vraag die ik in de mail stelde niet beantwoord. Ik vroeg namelijk hoeveel cm maat 46 is, omdat ik mijn oude sandalen wilde vervangen voor dezelfde. Er werd alleen aangegeven welke maten zij nog in voorraad hadden. Na bestelling was de levering de volgende dag.

Sterke punten: Makkelijk te bestellen

Zakdoeken besteld die er mooi uitzagen op de website. Mooi patroon en mooie kleuren. Hier betaal ik 10 euro voor + 5 euro verzendkosten om als cadeau te geven. Enkele dagen later krijg ik deze in de brievenbus met een totaal ander patroon en kleuren. Deze hadden niet eens dezelfde kwaliteit. Ze zagen eruit als zakdoeken die je in bulk kan aankopen op 1 of andere markt voor 10 cent het stuk. Hier beklag over gedaan en krijg als antwoord dat onderaan in de productomschrijving staat dat het patroon of kleuren kan verschillen. Dat had oke geweest als deze zakdoeken er op te minst wat op leken en dezelfde kwaliteit uitstraalden. Twee dagen na deze mail heb ik niets meer vernomen en wacht nog steeds op een vergoeding of andere zakdoeken. Deze zakdoeken ga ik echt niet cadeau doen.

Sterke punten: Makkelijke website en goedkope prijzen

Het bestellen zelf ging prima, maar ik heb deze site gebruikt omdat er vandaag besteld, morgen in huis stond. Kreeg echter een bericht dat het niet op voorraad was, waardoor het veel later pas binnenkwam. Had het product op een bepaalde datum nodig, dus had er verder niks aan.

Score: 5

Super ervaring! Snelle levering, mooi product.

Sterke punten: Goed produkt

Makkelijk

Sterke punten: Snelle levering

Goed en snel

Sterke punten: Fantastisch leverancier, doorgaan op deze manier ! Wij bevelen deze leverancier bij mijn vriendinnen aan !

Sterke punten: nee

probleemloos

Sterke punten: Geen bezorgkosten bij relatief kleine bestelling Mogelijkheid tot betaling na aflevering

Bestelling goed en snel bezorgd

Sterke punten: .

Score: 4.5

zeer goed

Score: 3.5

👌

Score: 3

Artikel was niet voorradig

Sterke punten: Super snelle en goede service.

Heel positief

Score: 3.5

Score: 4

Goed. Heb j.l zondag een nieuwe bestelling gedaan, heb daar geen bevesteging van gekregen , en ook niets van ontvangen. Het ging om de zelfde bestelling als de week er voor. Namelijk 2 hemden met mouwtjes a 11.50

Sterke punten: Bestellen gaat heel eenvoudig, vlotte bezorging. Maar dan.

Bestellen gaat eenvoudig en snel.

Sterke punten: mooie sortering, veel keus

Goede website, trage levering

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.