Sterke punten: neen

Zoals het hoort. Snel en gemakkelijk

Sterke punten: Leuk geprijsd ,heel erg betaalbaar !!!

Snel en duidelijk !

Score: 4.5

Score: 2.5

Uw bedrijf beoordelen gaat mij te ver zoals u stelt in uw vraagstelling. Als u mijn mening wilt weten over de aan mij gedane 2 leveringen dan heb ik daar geen opmerkingen over deze zijn correct en tijdig uitgevoerd. Ik heb ook contact met een van uw medewerksters gehad. Op mijn retourzending van ontving ik schriftelijk een bevestiging in de brief werd volledig voorbij gegaan aan mijn omruil wens zoals ik had aangegeven op het retour formulier daar had ik namelijk aan gegeven dat ik 4 sloggi men MIDI slips retour heb gestuurd om omteruilen tegen 4 evernew hipster men slips. eea had ik onder punt 6 (overige) ingevuld. Toen ik over de inhoud van deze bevestiging belde werd mij verweten dat ik de volledige inhoud qua tekst op het retourformulier niet goed had gelezen. In de bevestigingsbrief aangaande de retourzending werd volledigheidshalve GEEN melding gemaakt mijn betaling van de geretouneerde goederen op mijn rekening is/zal worden terug gestort. Ik koop voor het eerst een product bij uw organisatie. In een eerder telefoongesprek werd mij ook mijn onwetendheid verweten omtrent een punt qua leverings voorwaarden. Ik miste derhalve in beide gesprekken het aspect van cliëntvriendelijkheid en met name het aspect tav het empatische vermogen van uw medewerkster rond inleving in het contact met mij als cliënt zijnde geen bestaande cliënt Ik hoop u met deze uiteenzetting een beetje op weg te hebben geholpen mbt tot uw “verbetertraject” zoals uw vermeld in uw verzoek om de enquête In te willen vullen. NB Het opnieuw bestellen als het om een omruiling gaat voor hetzelfde factuurbedrag vind ik ook niet erg flexibel naar een (potentiële) klant

Score: 3.5

Goed en vriendelijk bedrijf

Sterke punten: Snel en netjes vergoed!

Helemaal niets mis mee! :-)

Sterke punten: Goede kwaliteit

Gemakkelijk

Sterke punten: Bij eventuele retourenring snel ons geld retour

heel goed

Score: 4

Goed.

Score: 4

Duidelijke website, snel geleverd en goed verpakt

Sterke punten: zie 5 sterren boven

Sterke punten: Doen wat er gezegd word

Ging makkelijk

Score: 1.5

Slecht

Sterke punten: Clear ordering process, timely feedback on delivery status.

Clear ordering process, timely feedback on delivery status. Overall easy to do business!

Sterke punten: HET PRODUCT IS GOED, HET HEEFT EEN NAAM SLOGGI

VAN EEN KEER , KUNJE GEEN ERVARING OPDOEN

Sterke punten: Degelijk materiaal

Sterke punten: Kwaliteit producten tegen scherpe prijs.

Sterke punten: Goed en geen dure prijs

Sterke punten: Duidelijke en nette site. Goede prijzen. Het bestelde artikel was niet op voorraad, hierover kregen we bericht. Nette aflevering

Geen probleem dat we wat langer op het artikel moesten wachten, echter graag hadden we van het verloop wat beter op de hoogte geworden. Ondanks dit zou ik mijn bestelling bij dit bedrijf wellicht nog eens plaatsen.

Sterke punten: Prijs/kwaliteit

Redelijk

Score: 5

Makkelijk en snel thuis gebracht

Sterke punten: Geen oordeel.

Voor ons was de zending eigenlijk te laat.

Score: 4.5

Prima !

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.