Goede ervaring, snelle levering

Sterke punten: Nee.

Prima.

Sterke punten: Nvt

Score: 1

Goed in aflevering, slecht in de service na een klacht. leggen alle verantwoordelijkheden en retourrecht bij de producent neer, klantvriendelijkheid tot aan de deur helaas. Klantvriendelijkheid was in de 'stenen' winkel goed blijkbaar, maar online laten ze steken vallen....

Sterke punten: weet niet

Sterke punten: Heb al diverse malen besteld. Zegt dus genoeg.

Tot volle tevredenheid. Al meerdere bestellingen gedaan.

Sterke punten: niet duur gratis levering en snelle levering

Sterke punten: Gewoon perfect geregeld

beoordeling zegt volgens mij voldoende

Score: 4

Correcte en snelle levering, de volgende dag was het binnen!

Sterke punten: Geen.

Ben al jaren klant bij Vetex en had recent een klacht over een Sloggi Bralette. Deze moest ik op eigen kosten terug sturen. Deze klacht werd ongegrond verklaard en in eerste instantie was er geen enkele tegemoetkoming mogelijk, de klacht moest door een commissie beoordeeld worden en duurde meer dan 3/4 weken. Schandalig gewoon. Verschillende keren gemaild met de vraag hoe het ervoor stond, het moest telkens nog door de commissie beoordeeld worden. Pas toen ik een boze mail stuurde dat ik al jaren klant was en niet zo behandeld wenste te worden, kreeg ik uit coulance mijn aankoopbedrag terug in de vorm van een waardebon. NOOOOOIT meer Vetex.

Sterke punten: Snel geleverd

Online bestelling, ging gemakkelijk en snel geleverd. Ook nog een aanbieding, dus dubbel blij.

Sterke punten: Geen verzendkosten

Heel erg goed!!!

Sterke punten: Goede prijs

Makkelijk veel keus

Sterke punten: vlugge levering

Sterke punten: Ja, nl. had eerst aangegeven af te leveren bij een Afhaalpunt, maar het kon door de brievenbus, zij heeft dat aangepast!

Sterke punten: Duidelijk assortiment

Snel en makkelijk bestellen

Prima, snelle service

Sterke punten: Duidelijke website, altijd gratis verzending ongeacht bestelbedrag, afterpay (ook gratis) en snelle levering.

Sterke punten: TenCate ondergoed is super fijn

Sterke punten: snelle levering

Als prima

Sterke punten: had een pyama besteld maar het jasje was helaas te klein. de terugbetaling is al onderweg. Jammer want het was een prachtige pyama.

Sterke punten: Goede merken

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.