Sterke punten: Goede merken

Sterke punten: Kwaliteit van geleverde product

Deze eerste ervaring was een positieve ervaring.

Score: 5

Als heel positief: het bestelde kwam op de afgesproken tijd en het product was zeer naar wens

Sterke punten: Nee

Het pakje moesten we ophalen, het werd niet bij de buren afgegeven. Lastig.

Sterke punten: accuratesse

uitstekend

Sterke punten: Goede kwaliteit en fijn dat je met AfterPay mag betalen

Positief

Sterke punten: Snelle nette levering

Niet voor herhaling vatbaar

Score: 5

Prima. Een groot voordeel is dat je geen verzendkosten betaald. Tevens betaal je geen extra kosten voor een grotere maat.

Sterke punten: Blij dat ik jullie na cooglen op katoenen kniekous Marianne eindelijk heb gevonden.

prima, had ik jullie maar eerder gevonden, ben al jaren op zoek naar deze kousen, de marktkoopman hield me aan het lijntje,.....

Score: 1

Ontving andere levering dan besteld omdat mijn bestelling niet op voorraad was.. Deze kon niet kosteloos geretourneerd worden omdat de klantenservice dit een normale gang van zaken vond.

Score: 2

Prachtige badjas ontvangen en snelle levering. \ Heel jammer dat de voordeelcode van € 5.00 na 3 dagen niet meer was te innen.

Sterke punten: n.v.t. alles prima

Prima verlopen

Sterke punten: Eenvoudige bestelprocedure, snelle bestelling en goede prijs/ kwaliteitsverhouding

Zeer positief

Zeer goed.

Sterke punten: Snel en efficient

Snel en efficient

Makkelijk en snel

Vlotte service

Sterke punten: neen

Positief. Artikelen waren niet op voorraad, ben hiervan op de hoogte gebracht.

Sterke punten: nee

Sterke punten: Goede service

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.