Laden reviews...
249 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen wijzen over het algemeen op snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De meeste bestellingen kwamen snel aan en zagen er prima uit. Sommige klanten geven aan dat de klantenservice sneller op klachten mag reageren. Al met al blijft de ervaring positief en betrouwbaar.
Snel en makkelijk
30 May 2019
Miriam Oomens
Prima !
30 May 2019
anonymous
Kan nog geen reactie geven. Heb een mail gestuurd na ontvangst dat het defect was. Dus wacht op jullie reactie.
Hogewoning
Jacky
27 May 2019
anonymous
Prima. Keurig gemeld dat het iets later kwam.
24 May 2019
E. Balvers
ik kende het bedrijf niet, bestelling was de eerste keer
24 May 2019
H .ter Horst
Goed,maar de producten worden traag geleverd , omdat jullie het niet meer in voorraad hebben door een trage levering vanaf de fabriek. Dat vind ik jammer.De wacht tijd is nu te lang. Jullie hebben het product nog wel als in voorraad op de site staan.
23 May 2019
anonymous
Teleurstellend, omdat website vertelde dat het product in voorrraad was, en de volgende dag geleverd ging worden. Na bestelling en betaling ontving ik een email dat het product niet in voorraad was, en dat het nog 5 werkdagen zou duren.
23 May 2019
J Braams
22 May 2019
anonymous
Heel goed! Tijdens een zoektocht via Google kwam ik op deze site. Als proef 2 paar sokken besteld en nadat ze de volgende dag netjes werden beestige, heb ik de volledige bestelling geplaatst.
Dorcarma
Makkelijk
Andre
Snelle levering en mooie kwaliteit
waardeloos
positief
helemaal goed.
jeanne van hal
Dit verliep niet vlekkeloos, ik kon niet direct betalen, door een storing. Later ik de dag een mail om alsnog te betalen, maar vervolgens geen pakketje. Contact opgenomen met Vetex, door de storing haddden zij de betaling niet verwerkt. Het gevolg was dat ik het pakketje meer dan een week later pas daadwerkelijk in huis had.
18 May 2019
Zeer vlot
16 May 2019
anonymous
snel geleverd, volgens beschrijving en goed op de hoogte gehouden van verzendproces
15 May 2019
prettig en probleemloos
14 May 2019
anonymous
Prima. Makkelijk te bestellen en te betalen. Snel ontvangen.
13 May 2019
Lucia
Snel en goed
13 May 2019
11 May 2019
Makkelijk en snel
9 May 2019
Leanne
Vetex - ondermode voor iedereen.
Bij Vetex kun je terecht voor het hele gezin. Voor ondergoed, nachtmode of badmode en allemaal van grote merken. We hebben een grote voorraad en natuurlijk altijd de beste aanbiedingen. Eenvoudig en snel bestelt met een veilige betaalmethode. Je bestelling wordt gratis en snel bij je bezorgd.
Cookweg 14
4462 HE Goes