Score: 3

matig

Sterke punten: Zie bovenstaande

Zeer positief, bijzonder aardige medewerker Jaqueline,aan de lijn. Door omstandigheden met mijn schoonmoeder (hersenbloeding), heb ik voor haar 3 pyama's besteld. 1 daarvan was de broek te kort, retour gestuurd maar zonder formulier. Nogmaals kundige medewerker!

Sterke punten: Geen

Slechte ervaring, beroerde communicatie

Sterke punten: Goede prijzen

Bestellen ging soepel en de site vermeld levering binnen 2 dagen...na 4 dagen nog niks ontvangen en mail van 2 dagen terug ook niet beantwoord. Jammer dat ze op de website geen eerlijke levertijden aangeven nu weet je niet waar je aan toe bent..hopelijk krijg ik nog een antwoord en de bestelling snel..

Sterke punten: Ja dat het product goed verpakt was. Vooral omdat het om een BH topje ging.

Heel goed. Ik deed dit voor de eerste keer. En was zeer tevreden. Ook over het product.

Sterke punten: Nee

Slechte communicatie en late levering.

Score: 5

Vlot

Sterke punten: -

Mwa. Bestellen prima. Levering duurde lang en dan ook nog met minst prettige bezorgdienst die er is

Sterke punten: nee, sorry

Het bestellen is geen probleem, het verzenden duurde deze keer ruim langer.

Sterke punten: Mooie collectie,redelijke prijzen.

Sterke punten: -

Sterke punten: - goede producten voor mooie prijs

- goede prijs voor een mij bekend en gewaardeerd product - een deel van de bestelling was niet direct leverbaar, goed op de hoogte gehouden van de voortgang

Sterke punten: Alleen de website, deze geeft ook aan dat het op voorraad is.

Bestellen ging vrij makkelijk, alleen de leveringsservice erna is minder. Na 3 keer een bestelling gedaan te hebben, waar ik telkens weer over moet bellen wanneer het uitgeleverd wordt, is dit echt de laatste keer.

Sterke punten: Nvt

Sterke punten: niet echt alles verliep prima en volgens afspraak

Prima.

Sterke punten: Eerdere bestellingen zijn probleemloos ontvangen.

Beslist geen goede ervaring deze keer. Levertijd niet zoals beloofd ( rekening houdend met de actieperiode ) en een slechte bereikbaarheid via de telefoon. 2 x ruim 5 minuten wachttijd en 1 x 16 minuten. Steeds hetzelfde bandje: een ogenblik geduld a.u.b. U bent de eerste in de wachtrij. Ja ja, dat tikt aan. U krijgt straks nog een bevestigingsmail en u heeft de bestelling dan in elk geval morgen binnen. Niet dus: geen mail, geen bestelling binnen. Ronduit vervelend gedrag van Vetex.

Sterke punten: nee eerder een aantekening dat er meer duidelijkheid gegeven moet worden over het terugsturen. Had heel graag het product gehouden maar nogmaals de kwaliteit was slecht

Een goede ervaring, alles prima maar de kwaliteit van de geleverde sloggi top was slecht. Ben ik niet gewend van sloggi, heb het daarom ook teruggestuurd met brievenbuspost. Zal vandaag bij jullie binnenkomen en hoop dan ook dat ik snel mijn geld terug heb. Ook komen er dan weer porto kosten bij waardoor een product met een lage waarde toch nog duur kan zijn. Moet je wel rekening mee houden. Staat ook niet duidelijk vermeldt.

Sterke punten: Nee

Sterke punten: Ik bestel al heel lang Sloggy's bij jullie en heb geen enkele slechte ervaring

heel goed

Score: 3.5

Sterke punten: Was even niet op voorraad , wel snel geleverd

Ging gemakkelijk

Sterke punten: Dat er geen verzendkosten in rekening gebracht worden.

De eerste keer had ik ondergoed besteld, dat ging prima, binnen een week geleverd. Wilde dus voor de tweede keer bestellen. Bestelling gedaan, kreeg ik na een dag een mailtje dat er vertraging was met de bestelling, maar dat dit binnen 5 dagen in ieder geval opgelost zou worden na 1 week gemaild dat ik nog niks ontvangen en geen berichtje meer had gehad, geen antwoord. Na een paar dagen zelfde mail gestuurd, toen kreeg ik antwoord dat donderdags de artikelen binnen zouden komen bij hen en dat ze dan meteen zouden leveren. Weer niets ontvangen toen heb ik gemaild dat ik ergens anders wilden bestellen en mijn geld dus terug. Geen antwoord. Vervolgens heb ik na een paar dagen gebeld en daar aan die mevr. aangegeven dat ik mijn geld terugwilde, als ik het niet voor woensdag in huis had, dat is uiteindelijk gebeurd. Ik was niet aardig aan de telefoon, maar de mevrouw aan de andere kant ook zeker niet!!!!!! Had graag met bestellen op de site al meteen willen zien dat iets wel of niet direct leverbaar is en niet als de bestelling al gedaan is!!

Sterke punten: Zie boven

Gemiddeld positief. Wel twee aandachtspunten. Dit was mijn eerste bestelling via Vetex. Dit ivm bestelling bol.com toch vis uw bedrijf ging. Er wordt gehad verteerd dat vandaag besteld morgen in huis. Een van de 5 onderdelen niet aanwezig. Hierdoor heeft d3 bestelling 1 week geduurd. Jammer. Hoorde aan de telefoon dat als ik had gebeld dit anders had gekund. Als tweede vind ik het jammer dat voor retourneren 4 euro in rekening wordt gebracht, waarbij we eerst nog 15 minuten moeten fietsen. Heb besloten bij onzekere maten niet meer te bestellen. Deze drempel ervaar ik als te hoog. Voor de rest prima kwaliteit en een vriendelijke mevrouw aan de lijn.

Sterke punten: Nee

Sterke punten: snel besteld en geleverd.

Cookweg 14

4462 HE Goes

Over Vetex.nl

Vetex.nl is een Nederlands bedrijf dat zich richt op innovatieve coating- en naadafdichtingsoplossingen. Hun producten zijn ontworpen om de duurzaamheid en bescherming van textiel in verschillende industrieën te verbeteren. Deze oplossingen helpen beschermen tegen fysieke, chemische en omgevingsrisico's, wat zorgt voor betere prestaties in diverse toepassingen, zoals medische kleding, werkkleding, schoeisel en zelfs luxeproducten. Het productassortiment van Vetex omvat geavanceerde coatings en laminaatmaterialen die waterdichtheid bieden, evenals technologieën zoals het oplosmiddelvrije OC2PUS voor duurzame toepassingen.